Poliţist incoruptibil, păzesc Cuca

Poliţist incoruptibil, păzesc Cuca
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un poliţist din Cuca a refuzat o mită de 200 de euro * Celui care încerca să îl corupă pe omul legii i s-a realizat un flagrant, cu spijinul D.G.A. *

Marţi, 9 iunie, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie-Galaţi, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au prins în flagrant un individ care încerca să mituiască un poliţist cu 200 de euro.

Mai întâi, 50 de euro

Flagrantul a fost organizat după ce şeful postului de poliţie al comunei Cuca din cadrul Poliţiei Galaţi a sesizat D.G.A. Galaţi cu privire la faptul că cetăţeanul M.I. i-a promis suma de 200 de euro pentru a nu-i face dosar penal pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a avea permis de conducere.

Astfel, marţi dimineaţă, M.I. a fost oprit la control, în trafic, de către şeful de post al comunei Cuca, în timp ce îşi conducea maşina, deşi nu avea permis. Când i-au fost cerute documentele, bărbatul a încercat să-i ofere poliţistului 50 de euro. Omul legii l-a refuzat şi l-a condus la sediul postului de poliţie, sesizând ofiţerii D.G.A. Galaţi.

Insistenţa l-a costat dublu

După ce a fost condus la post, gălăţeanul a încercat din nou să-l mituiască pe poliţist, oferindu-i iniţial suma de 150 de euro, pentru ca apoi să supraliciteze cu încă 50 de euro.

În baza denunţului, ofiţerii D.G.A., sub coordonarea procurorului competent şi cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Postului de Poliţie Cuca au realizat prinderea în flagrant a individului, după ce acesta i-a oferit insistent poliţistului cei 200 euro. Bărbatul este cercetat pentru dare de mită şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis.

Citit 2121 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.