PARTIDE DE VÂNĂTOARE cu arbaleta, într-o pădure din judeţul Galaţi

PARTIDE DE VÂNĂTOARE cu arbaleta, într-o pădure din judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din comuna Ţepu a intrat în atenţia autorităţilor după ce a dat iama prin pădurile din nordul judeţului, înarmat cu o arbaletă pe care o deţinea ilegal.

Omul s-a gândit că ar putea ucide nişte animale cu o astfel de armă şi pentru a fi sigur de reuşită şi-a confecţionat mai multe săgeţi metalice. Astfel, el a reuşit ca, la începutul lunii octombrie, să ucidă un căprior, cu toate că nu avea niciun permis de vânătoare.

Isprava sa a ajuns la urechile poliţiştilor de la Arme, care au ajuns al locuinţa sa zilele trecute. "Bărbatul deţinea, purta şi folosea fără drept o arbaletă, mai multe săgeţi metalice precum şi vârfuri metalice confecţionate artizanal. Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că persoana respectivă avea arma achiziţionată ilegal", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Vânătorul de ocazie este acum cercetat penal pentru vânătoare fără permis şi autorizaţie şi pentru că a pătruns în fondul cinegetic cu arbaleta.

Citit 9313 ori Ultima modificare Luni, 19 Octombrie 2015 19:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.