PARTIDE DE VÂNĂTOARE cu arbaleta, într-o pădure din judeţul Galaţi

PARTIDE DE VÂNĂTOARE cu arbaleta, într-o pădure din judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un bărbat în vârstă de 45 de ani din comuna Ţepu a intrat în atenţia autorităţilor după ce a dat iama prin pădurile din nordul judeţului, înarmat cu o arbaletă pe care o deţinea ilegal.

Omul s-a gândit că ar putea ucide nişte animale cu o astfel de armă şi pentru a fi sigur de reuşită şi-a confecţionat mai multe săgeţi metalice. Astfel, el a reuşit ca, la începutul lunii octombrie, să ucidă un căprior, cu toate că nu avea niciun permis de vânătoare.

Isprava sa a ajuns la urechile poliţiştilor de la Arme, care au ajuns al locuinţa sa zilele trecute. "Bărbatul deţinea, purta şi folosea fără drept o arbaletă, mai multe săgeţi metalice precum şi vârfuri metalice confecţionate artizanal. Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că persoana respectivă avea arma achiziţionată ilegal", a precizat cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Vânătorul de ocazie este acum cercetat penal pentru vânătoare fără permis şi autorizaţie şi pentru că a pătruns în fondul cinegetic cu arbaleta.

Citit 8751 ori Ultima modificare Luni, 19 Octombrie 2015 19:10

2 comentarii

 • Duminică, 29 Noiembrie 2015 19:59
  109.102.92.***
  ,,,ref.la comentariul postat de Alina Beatrice Chesca,,,daca o fi ALINUSKA NOASTRA,,,de ce este urat,draga Alina?Doar tu in AVERTISMENTUL PUBLIC nu promovezi agresivitatea si armele!???sau esti suparata ca nu avea o ARMA ADEVARATA!????,,,pissi pisssss,,,,1 1\1.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Alina Beatrice Chesca
  Miercuri, 21 Octombrie 2015 13:56
  84.117.45.***
  Foarte urat din partea lui!
  2
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.