ATENŢIE, ŞOFERI! Nu plecaţi la drum fără ANVELOPE de iarnă! Cercetat penal pentru un derapaj

ATENŢIE, ŞOFERI! Nu plecaţi la drum fără ANVELOPE de iarnă! Cercetat penal pentru un derapaj
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din comuna gălăţeană Ţepu este acuzat de rănirea unei persoane, după ce maşina pe care o conducea a derapat pe un drum din localitate. Potrivit poliţiştilor, la baza acuzaţiilor care i se aduc tânărului stă faptul că acesta ar fi ignorat o serie de obligaţii, neglijenţa soldându-se cu rănirea unei persoane care se afla în maşină.

"Pe fondul neadaptării vitezei în curbă şi pentru că nu avea echipat autoturismul în totalitate cu anvelope de iarnă, a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un alt autoturism care circula din sens opus. În urma impactului, a rezultat rănirea unui bărbat de 65 de ani, pasager în primul autoturism", precizează cms.şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii le atrag atenţia participanţilor la trafic să nu pornească la drum fără a-şi echipa corespunzător maşinile, anvelopele de iarnă fiind primele pe lista de dotări care nu trebuie să lipsească de pe niciun vehicul din trafic, mai ales în condiţii de carosabil umed sau acoperit cu zăpadă ori polei.

Citit 1849 ori Ultima modificare Joi, 07 Ianuarie 2016 23:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.