CARTUŞE de vânătoare ascunse în cotiera unei maşini

CARTUŞE de vânătoare ascunse în cotiera unei maşini
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În Punctul de Trecere a  Frontierei Oancea, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat cetăţeanul din Republica Moldova Vitalie C., în vârstă de 29 de ani, conducând un autoturism marca Opel Vectra. La controlul specific de frontieră, efectuat de echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali, în cotiera autoturismului au fost descoperite patru cartuşe de vânătoare, de calibru 12 mm, nedeclarate la controlul de frontieră.

Cu privire la cele constatate, Vitalie C. a declarat că acestea îi aparţin tatălui său, care este deţinător legal de armă de vânătoare în Republica Moldova, care probabil le-a uitat în cotiera autoturismului, după ce a fost la o partidă de vânătoare. Acesta a mai declarat că nu a verificat cotiera autoturismului şi nu ştia de existenţa celor patru cartuşe de vânătoare.

Poliţiştii de frontieră au ridicat muniţia şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Citit 1464 ori Ultima modificare Vineri, 08 Ianuarie 2016 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.