Răfuială în bar şi tentativă de omor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Corecţie, la cap şi în spate, cu sticla de bere şi cioburi din sticlă! *

Călin Nicuşor, de 25 de ani, care locuieşte acum în Drăculeşti-Măstăcani, a fost trimis zilele acestea în judecată sub acuzaţia de tentativă de omor calificat.

Era miezul zilei de 29 iunie a.c., în jurul orei 14,00, când, în faţa barului AF Marica din Măstăcani, Călin Nicuşor, înfierbântat bine de căldura de afară, dar şi de băutură, a sărit la bătaie cu o sticlă de bere în mână. Ţinta? Tecu Nicuşor, pe care l-a lovit bine-bine, adică rău de tot, cu o sticlă de bere.

L-a lovit de mai multe ori în partea din spate a capului după care sticla s-a spart. Apoi, cu ciobul rămas de la gâtul sticlei l-a tăiat pe Tecu Nicuşor în partea stângă a spatelui. A dat aşa de rău şi a provocat răni aşa de adânci încât viaţa victimei agresiunii a fost primejduită. Acesta a şi fost motivul pentru care, în instanţă, va fi judecat pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor calificat.

După cum ne-a informat procurorul Sorin Leau, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, cercetările continuă cu inculpatul în stare de arest preventiv.

Citit 1165 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.