Ne-am făcut din nou de râs! Doi pecheni au POLIȚIA GERMANĂ pe urme

Ne-am făcut din nou de râs! Doi pecheni au POLIȚIA GERMANĂ pe urme
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Gălăţenii o comit din nou în stil mare peste graniţă, şi nu în sensul bun, ci printr-o serie de furturi care au determinat alertarea poliţiilor europene pentru prinderea lor. Este vorba despre doi pecheni, la care autorităţile din Germania au ajuns după ce la începutul acestui an, în cursul lunii februarie, un întreg camping din Wertheim, în care erau parcate 35 de rulote, a fost atacat de hoţi. 17 dintre rulotele vandalizate au fost jefuite, hoţii dispărând cu bunuri a căror valoare totală depăşeşte suma de 7.000 de euro. În urma cercetărilor, poliţiştii germani au ajuns la concluzia că principalii suspecţi ar fi doi bărbaţi din Pechea, cu vârste de 33 şi 34 de ani, pe numele cărora au emis mandate de arestare europene. Timp de aproape zece luni, cei doi au reuşit să se sustragă cercetărilor şi s-au întors acasă, în speranţa că li se va pierde urma. Zilele trecute, au fost însă identificaţi pe raza comunei de domiciliu şi nu au mai fost lăsaţi să-şi facă Crăciunul în familie.

"Cei în cauză au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore. Ulterior Curtea de Apel Galaţi a dispus arestarea preventivă pentru 15 zile, pentru demararea procedurilor în vederea predării către autorităţile germane", a precizat subinsp. Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Pechenii se află acum în arest şi vor ajunge, foarte probabil, în Germania, la începutul anului viitor.

Citit 2810 ori Ultima modificare Sâmbătă, 17 Decembrie 2016 12:13

2 comentarii

 • postat de gino v
  Duminică, 18 Decembrie 2016 15:18
  89.137.139.***
  Prima puscarie privada din Romania vreau sa fie construita la Galati! Investitia va costa 3 milioane de euro!
  0
  7
  Raportează
 • postat de G-Man
  Sâmbătă, 17 Decembrie 2016 08:36
  82.78.254.***
  d-apoi cine credeti ca sunt cocalarii si pitipoancele ce au impanzit orasul in ultimii ani cu masini de fite, cu apucaturi de giboni in trafic si cu atitudini de tribali scapati din jungla in societate? D-alde asta care dau lovituri acolo unde altii ar vrea sa munceasca cinstit si videochat-iste impreuna cu pestii lor.
  Construiti fratilor puscarii mai multe ca asta-i viitorul!
  0
  17
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.