Viol, violare de domiciliu şi distrugere!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ziua de 17 august, prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, a fost trimis în judecată, în stare de  arest,  inculpatul Druţu Marian. În sarcina acestuia, procurorul de caz a reţinut comiterea a trei infracţiuni:  viol, distrugere şi violare de domiciliu.

Faptele penale grave de care este acuzat D.M. au fost comise în ziua de 6 iulie a.c. Atunci, Druţu Maian a bătut la uşa locuinţei unei femei în vârstă de 66 de ani. Aceasta a vrut iniţial să deschidă, dar după ce l-a recunoscut pe Druţu Marian, a refuzat, n-a mai făcut-o.

Cu toate acestea, D.M. a spart geamul de la uşa locuinţei, a descuiat-o după care a început să o agreseze pe femeie, strângând-o de mână şi de gât, lovind-o cu pumnul în ochiul drept. Femeia a căzut şi atunci individul violent a dezbrăcat-o şi, împotriva voinţei acesteia,  a întreţinut raporturi sexuale normale.

Degeaba a strigat victima după ajutor. N-a scăpat decât atunci când, dinspre poartă, s-au auzit voci. De teamă, D.M. a dat bir cu fugiţii.

Din păcate, aşa cum reiese şi din raportul de constatare medico-legală, violul se consumase, provocându-i victimei leziuni specifice unui viol, dar şi traumatisme pe cap, pe corp şi pe membre.

Druţu Marian era băut în momentele în care a agresat, lovit şi violat, dar asta nu-l va scăpa de acuzaţiile pentru care, evident, va da seama în instanţa de judecată. Acesta a declarat pe parcursul cercetărilor că atunci când a intrat în casă ar fi fost lovit cu un baston şi că s-a enervat atât de rău încât a făcut ceea ce a făcut.

În vârstă de 41 de ani, de loc din Bârlad, domiciliat acum în Galaţi, D.M. va avea de acum încolo ceva timp, dincolo de gratii, să reflecteze la violenţele care l-au adus în această postură… penală.

Citit 750 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.