Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Poliţiştii locali au efectuat un control la o societate comercială, cu punct de lucru pe bulevardul George Coşbuc. În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că societatea îşi desfăşura activitatea fără a avea "Acord privind exercitarea activităţii comerciale" eliberat de administraţia publică locală.

De asemenea, pe domeniul public din faţa punctului de lucru, era depozitat un expozar din ţigle metalice, fără autorizaţie şi achitarea taxelor locale.

Societatea a fost sancţionată contravenţional cu avertisment, conform O.G 99/2004, şi cu o amendă de 1.000 de lei, conform HCL 307/2006, pentru ocuparea domeniului public fără autorizaţie.

Citit 1448 ori Ultima modificare Luni, 19 Iunie 2017 17:45

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.