Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
3 comentarii

Poliţiştii locali l-au sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 290 de lei şi cu două puncte de penalizare, conform prevederilor OUG 195/2002, pe numitul S. S., de 25 de ani, din Galaţi. Tânărul a condus un autoturism pe strada Alexandru Cernat, dinspre strada Ciprian Porumbescu spre strada Brăilei, fără a  respecta semnificaţia indicatorului rutier „Accesul Interzis”.
Aceeaşi sancţiune a primit-o de la poliţiştii locali numitul M. M., de 45 de ani, din judeţul Gorj. În acest caz, amenda de 290 de lei şi cele două puncte de penalizare au fost aplicate pentru că bărbatul a condus o autoutilitară pe strada Domnească, dinspre strada Radu Negru spre strada Prundului, nerespectând semnificaţia indicatorului rutier "Accesul interzis autovehiculelor cu masa maximă admisă mai mare de 3,5 tone". Mai mult, în urma verificării documentelor, oamenii legii au stabilit că şoferul nu deţinea permis de liberă trecere eliberat de Autoritatea Publică Locală.

Citit 3756 ori Ultima modificare Luni, 17 Iulie 2017 15:33

3 comentarii

 • postat de X Marți, 18 Iulie 2017 09:32 Link la comentariu
  0
  2

  @Marius ... cum i-a oprit e irelevant .... sa zica mersi ca nu au chemat echipajele de la rutiera sa le ridice permisele !

  Raportează
 • postat de antisistem Luni, 17 Iulie 2017 17:54 Link la comentariu
  4
  2

  bravo lor. rutiera de la politie nu prea exista. cei de la locala sunt peste tot. incep sa-mi schimb impresia despre ei.

  Raportează
 • postat de Marius Luni, 17 Iulie 2017 16:27 Link la comentariu
  4
  7

  Si cum iau oprit pe acesti soferi ca din cate stiu eu politia locala nu are dreptul de a opri autovehicule cu masa maxim autorizata mai mica de 3,5 tone.

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.