Raport medico-legal: viaţa vărului lui Bute a fost pusă în pericol

Raport medico-legal: viaţa vărului lui Bute a fost pusă în pericol
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Luni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a fost înregistrată o plângere cu privire la vătămarea corporală a lui Gelu Bute (FOTO), vărul pugilistului Lucian Bute.

„Pe 1 august, plângerea a primit număr unic, fiind înregistrată la noi pentru vătămare corporală, omul având, iniţial, nevoie de 50-55 de zile de îngrijiri medicale. În cursul zilei de marţi însă a venit raportul medico-legal care atestă că bărbatului i-a fost pusă viaţa în pericol”, ne-a explicat procurorul Ionel Gâlcă, şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Se pare că, în urma incidentului în care a fost implicat, Gelu Bute s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral grav cu contuzie cerebrală, fractură occipitală şi traumatism facial, toate acestea punându-i viaţa în pericol.  În urma raportului medico-legal, procurorii au decis declinarea cauzei către colegii lor de la Parchetul de pe lângă Tribunal.

La acest parchet se efectuează, în prezent, cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat, urmând ca procurorul de caz, împreună cu lucrători de poliţie judiciară din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi – Serviciul Investigaţii Criminale, să desfăşoare actele de urmărire penală în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii judiciare.

CITEŞTE ŞI   Vărul lui Lucian Bute, făcut K.O.

Citit 888 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.