Încă doi arestaţi la Braniştea, pentru o tentativă de omor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marţi seară, magistraţii Tribunalului Galaţi au emis două mandate de arestare pentru 29 de zile pentru Georgel Moineagu şi Ovidiu Matei, ambii acuzaţi de tentativă de omor. Propunerea de arestare a venit după ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi i-au audiat pe cei doi şi au aflat modul exact de producere a faptei.

Astfel, procurorii au stabilit că incidentul s-a produs în noaptea de 23 spre 24 iulie pe o stradă din comuna Braniştea. Pe fondul unui conflict anterior şi al consumului de băuturi alcoolice, cei doi inculpaţi l-au lovit cu cuţitele pe L.A.C., producând-i acestuia mai multe răni în abdomen şi în zona cervicală. Victima a fost transportată la spital, unde s-a stabilit că vindecarea rănilor se poate face în 18 zile de îngrijiri medicale.

Chiar dacă numărul de zile de îngrijiri medicale nu este foarte mare, raportul medico-legal a arătat că loviturile i-au pus viaţa în pericol victimei, fapt pentru care Georgel Moineagu şi Ovidiu Matei îşi vor petrece următoarele 29 de zile în arest preventiv.

Georgel Moineagu a declarat deja recurs împotriva măsurii luate de magistraţi, dosarul urmând să fie înaintat la Curtea de Apel Galaţi, unde va fi judecat zilele viitoare.

Vă reamintim că un alt tânăr, Adrian Lepădatu, a fost arestat marţi seară pentru un omor, săvârşit la doar câteva zile după incidentul prezentat mai sus, tot în comuna Braniştea.

Citit 1464 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.