UPDATE | Au fost identificaţi agresorii poliţistului local

UPDATE | Au fost identificaţi agresorii poliţistului local
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

UPDATE, vineri, 10 noiembrie, ora 12,00 | Poliţiştii i-au identificat pe cei trei bărbaţi care au fost implicaţi în incidentul în urma căruia şeful de la Siguranţă Rutieră din cadrul Poliţiei Locale Galaţi a ajuns în spital. Este vorba despre trei bărbaţi, de 42, 36 şi 34 de ani, din Braniştea. Se pare că doar bărbatul de 42 de ani l-ar fi lovit pe poliţistul local, dar oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-au întâmplat lucrurile şi dragul de implicare al fiecăruia. „În cauză s-a deschis dosar de cercetare penală in rem (asupra faptei) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe”, ne-a declarat Crina Dragu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.


ȘEFUL RUTIEREI de la Poliţia Locală Galați, BĂTUT de trei indivizi | Incident grav miercuri seară, 8 noiembrie, în Micro 19, în zona Neacşu. Şeful de la Serviciul Siguranţă Rutieră din cadrul Poliţiei Locale Galaţi a fost bătut de trei indivizi necunoscuţi. Poliţistul local, în vârstă de 48 de ani, deşi era în timpul liber, a observat că o şoferiţă a parcat neregulamentar, ocupând două locuri de parcare. Poliţistul s-a prezentat şi i-a atras femeii atenţia că a parcat neregulamentar şi a rugat-o să remedieze situaţia. Şoferiţa a devenit însă irascibilă, moment în care şeful de la Siguranţă Rutieră i-a atras atenţia că va anunţa dispeceratul instituţiei la care lucrează.

”Colegul nostru nu era în timpul serviciului, dar a văzut o maşină parcată neregulamentar, a încercat să ia contact cu şoferul, este vorba despre o doamnă, care a devenit irascibilă. Atunci, colegul nostru i-a spus că va lua legătura cu Poliţia Locală, chiar s-a urcat în maşina instituţiei, a sunat la dispecerat, timp în care, la locul faptei, au apărut trei persoane, trei bărbaţi necunoscuţi, şi i-au aplicat câteva lovituri, colegul nostru fiind în maşină. La scurt timp, cei trei s-au retras, iar colegul nostru a reuşit să sune la 112. În mod intenţionat i-au spart şi telefonul din dotare. Credem că cei trei indivizi au legătură cu doamna care parcase neregulamentar”, ne-a precizat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

La faţa locului, au ajuns imediat mai multe echipaje de poliţie, dar şi un echipaj SMURD, care l-a transportat pe poliţistul local la spital.

”La Unitatea de primiri urgenţe a spitalului nostru, a fost adus un bărbat de 48 de ani, victima unei agresiuni. Bărbatul este internat în acest moment pe secţia de ORL, prezentând un traumatism cranio-facial”, ne-a declarat Daniela Lăcătuş, medic rezident UPU - SMURD Galaţi.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Secţiei 3, care fac acum cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, pentru identificarea celor trei agresori.

Citit 22506 ori Ultima modificare Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017 02:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.