Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Chiar dacă preţul criptomonedelor s-a prăbuşit, asta nu înseamnă nu poate creşte înapoi. Acţionând după aceeaşi ideologie, producătorii hardware şi software încă pun în aplicare planuri concepute cu mai multe luni în urmă, când entuziasmul faţă de subiectul criptomonedelor se afla la cote înalte.

Tehnologia blockchain pare tot mai mult un subiect despre care toată lumea a auzit, dar pe care nimeni nu-l înţelege cu adevărat. Înţelegem că ar fi ceva bun, doar că nu ştim exact la ce. În pregătire pentru acel viitor în care tranzacţiile cu criptomonede sunt la fel de comune ca plăţile cu cardul de credit, dezvoltatorul Opera a implementat în versiunea pentru Android a browserului cu acelaşi nume un portofel electronic pentru monede virutale, la care putem apela pentru a efectuarea de plăţi direct de pe telefonul mobil.

Chiar dacă nu este la fel de sigur ca un portofel hardware, cum este cel oferit pe telefoanele HTC Exodus, noua funcţie ar putea încuraja folosirea plăţilor în monede virtuale, ca alternativă la tranzacţiile bancare.

Măsura vine după ce dezvoltatorii Opera au exprimat în mod public interes faţă de acest subiect şi chiar au introdus noi filtre pentru blocarea atacurilor informatice îndreptate asupra utilizatorilor care desfăşoară astfel de tranzacţii din browserul web.

Sursa: go4it.ro

Citit 1652 ori Ultima modificare Marți, 18 Decembrie 2018 20:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro