Procesiune online pentru o femeie răpusă de noul coronavirus

Procesiune online pentru o femeie răpusă de noul coronavirus
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Mai mulți jucători din Final Fantasy XIV au organizat o înmormântare în lumea online pentru o femeie care a murit din cauza coronavirusului. Deoarece nu s-au putut întâlni în lumea reală, jucătorii au organizat ceremonia online pentru cea care folosea numele Ferne Le’roy. 

Mai mulți jucători s-au autentificat în același timp, apoi și-au îmbrăcat avatarele în haine negre, le-au echipat cu umbrele și au plecat într-o procesiune în onoarea jucătoarei răpuse de COVID-19.

„Nu mă așteptam să apară cineva”, a spus unul dintre organizatorii evenimentului.

Despre femeia care deținea avatarul Ferne Le’roy nu se cunosc multe detalii, deoarece niciunul dintre organizatorii evenimentului nu o cunoștea personal.

Înmormântarea a fost organizată pe serverul Zalera, dar la eveniment au venit jucători și de celelalte 23 de servere ale jocului dezvoltat de compania Square Enix. Ceremoniile au durat aproximativ o oră, iar un clip video cu momentul s-a răspândit pe rețelele de socializare online.

Final Fantasy XIV a fost lansat în 2013, iar în 2019 avea aproximativ 19 milioane de jucători înregistrați.

Tot mai multe activități se mută în online din cauza pandemiei actuale. Statul american New York a anunțat că le permite ofițerilor de stare civilă să organizeze cununii civile online. Alte domenii, precum justiția sau sănătatea, își continuă deja activitatea prin intermediul aplicațiilor de videoconferințe.

Sursa: go4it.ro

Citit 15245 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Aprilie 2020 22:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.