Aplicația de unde afli totul despre partenerii de afaceri

Aplicația de unde afli totul despre partenerii de afaceri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Știm cu toții cât de important e să ai relații corecte în afaceri. Iar tehnologia te poate ajuta. Ca de exemplu, aplicația KeysFinder de la KeysFin, unde poți vedea exact date despre partenerii tăi de business.

Lucrurile în România stau cam așa: 70 la sută din antreprenorii locali își verifică partenerii de business la șase luni sau chiar mai rar. Iar atunci când o fac, de multe ori se uită doar după datele disponibile online, unde poți vedea o cifră de afaceri, numărul de angajați și cam atât. Prea puțini se uită la informații cheie, cum ar fi solvabilitatea, procesele, lichiditatea sau procedurile de insolvență. Dar dacă ar face-o, ar putea afla lucruri importante, care să îi facă să-și aleagă mai bine partenerii de business în beneficiul tuturor.

Aplicația e disponibilă pe toate platformele mobile. Poate fi descărcată de utilizatorii care au iPhone, telefoane cu Android, dar și cei care au Huawei, deoarece e disponibilă în AppGallery.

KeysFinder e gratuită și odată instalată trebuie să-ți faci un cont. Poți să introduci un mail și o parolă sau poți să folosești conturile tale sociale, precum Facebook, Gmail sau Apple. Profilul utilizatorului e unul simplu, poți să ai cont de persoană fizică sau poți să introduci datele firmei tale.

Odată ce o pornești e foarte simplu de folosit pentru a afla indicatori de solvabilitate, lichiditate, profitabilitate sau detalii despre proceduri de insolvență și dosare în justiție. Pe lângă acestea, informațiile sunt actualizate și agregate din surse multiple pentru a avea o imagine clară asupra companiilor din România pe care le vrei ca partener. Datele din KeysFinder sunt din Registrul Comerțului, Ministerul de Finanțe, ANAF, Monitorul Oficial, Ministerul Justiției și portalul public al Guvernului României. Baza de date la care ai acces e formată din 4,2 milioane de companii, iar istoricul financiar este pe ultimii 3 ani.

În primă fază, poți folosi meniul de navigare din subsol pentru căutarea unei companii după nume, CUI sau localitate. De asemenea, ai și un meniu prin care poți vedea istoricul companiilor vizualizate, ca să ai acces mai ușor la ele. În plus, poți salva anumite companii la favorite. Asta te ajută dacă ai parteneri de business pe care vrei să-i verifici regulat.

În aplicație ai și o secțiune de Știri, unde poți vizualiza analizele financiare făcute de Keysfin, dar și promoțiile pe care le poți avea în aplicație.

Pentru a avea acces la acele informații și mai detaliate, despre care vorbim în secțiunea următoare, poți cumpăra credite sau să plătești prin SMS. Diferitele operațiuni din KeysFinder au costuri diferite în credite, potrivit start-up.ro.

VEZI VIDEO, dar și alte detalii

Citit 2387 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iulie 2021 02:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.