YouTube, cu o nouă opțiune

YouTube, cu o nouă opțiune
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

YouTube primește opțiune Translate pentru auto-traducerea comentariilor. Aflată deja la stadiul de testare, opțiunea Translate pentru auto-traducerea comentariilor poate fi de mare ajutor atunci când urmărim clipuri YouTube frecventate de utilizatori din alte regiuni ale lumii.

Deținătorii conturilor YouTube Premium au acces la o nouă funcție pentru traducerea automată a comentariilor, evidențiată cu un buton ”Translate” afișat în dreptul fiecărui mesaj detectat ca fiind redactat într-o altă limbă decât cea a contului respectiv. Odată activat, butonul se schimbă în ”See Original” putând fi folosit pentru a readuce versiunea originală a comentariului respectiv.

Auto-traducerea comentariilor se bazează pe motorul Google Translate, ceea ce înseamnă că sensul anumitor expresii sau formule de exprimare ar putea să nu fie interpretat chiar atât de bine.

Noua funcționalitate este disponibilă atât din versiunea de Android, cât și din cea de iOS a aplicației YouTube, experimentul urmând să se încheie la data de 9 septembrie.

Rămâne de văzut dacă, în urma debutului oficial, butonul Translate va fi afișat pentru toți utilizatorii YouTube sau va fi păstrat ca un privilegiu acordat plătitorilor de abonamente Premium. Recent, YouTube a anunțat și o versiune mai ieftină a abonamentului YouTube Premium, denumită Premium Lite, potrivit gp4it.

Citit 1878 ori Ultima modificare Duminică, 29 August 2021 01:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.