Cum trimiți mesaje către tine, pe Facebook Messenger

Cum trimiți mesaje către tine, pe Facebook Messenger
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Facebook Messenger este un instrument semnificativ mai util decât ai crede la prima vedere, mai ales dacă îl folosești pentru a-ți trimite ție mesaje, în loc de unor prieteni. Cu siguranță, aplicația nu a fost gândită pentru asta, dar este un beneficiu îmbucurător.

Facebook Messenger este una dintre cele mai populare aplicații de chat de pe mapamond și continuă să fie relevantă datorită unui cumul de particularități interesante. Printre ele, se numără și opțiunea de a-ți trimite un mesaj, un clip video, o fotografie etc. Practic, poți folosi Messenger ca o arhivă personală pentru lucrurile interesante pentru tine.

În fereastra de compunere a unui mesaj din Facebook Messenger, te poți căuta pe tine, cu numele pe care îl folosești pe cea mai mare rețea de socializare de pe mapamond. Faci un click pe numele tău și începi să-ți tastezi un mesaj la fel cum ai face-o în cazul unui străin. Diferența este că mesajul respectiv va ajunge de la tine la tine și nu va mai dispărea până nu-l ștergi.

În mod previzibil, poți reacționa la mesajele primite de la tine la fel ca în cazul altor mesaje de pe Messenger. Le poți redirecționa dacă vrei sau îți poți descărca atașamentele pe telefon, tabletă, PC sau Mac, aflăm de pe site-ul playtech.ro.

De ce ți-ai trimite mesaje pe Facebook Messenger

În ceea ce privește utilitatea acestui mecanism, aceasta variază de la persoană la persoană, dar o poți folosi pentru a-ți trimite linkuri care duc la conținut ce te interesează pe tine. Sau de a-ți trimite linkuri de pe telefon, pe care ulterior să le deschizi de pe laptop.

Alternativa este să creezi un e-mail cu acele documente, dar pe Messenger merge semnificativ mai repede. În plus, dacă te va încânta acest mecanism, vei fi întotdeauna în partea de sus a listei de contacte și îți va fi ușor să îți tot trimiți conținut (detalii)

Citit 1817 ori Ultima modificare Duminică, 12 Septembrie 2021 00:30

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro