YouTube adaugă noi opţiuni pentru transmisiunile Live Stream

YouTube adaugă noi opţiuni pentru transmisiunile Live Stream
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Google a anunţat o îmbunătăţire majoră pentru serviciul YouTube, utilizatorii care urmăresc transmisiuni Live Stream având de-acum posibilitatea să participe la sesiuni de întrebări şi răspunsuri în care se pot vedea cu vedetele preferate. Mai mult decât atât, întrebările adresate în sistem de videochat sunt preluate direct pe Live Stream, putând fi urmărite în timp real şi de ceilalţi spectatori.

Sesiunile de tip Q&A vor fi de acum o modalitate mult mai interesantă prin care creatorii YouTube şi urmăritorii lor pot interacţiona şi dialoga în timp real. Opţiunea disponibilă pentru transmisiunile Live Stream şi Premiere va putea fi activată doar de gazda canalului respectiv, tot aceasta având şi responsabilitatea de moderare, întrerupându-i în orice moment pe utilizatorii care abuză de această opţiune, scrie go4it.ro. Google propune noua facilitate ca pe o modalitate prin care creatorii YouTube îşi pot dezvolta mai rapid canalele administrate, permiţând fanilor să comunice atât în mod direct cu vedetele preferate, cât şi între ei, participând la discuţii pe tema discutată în cadrul respectivei transmisiuni.

Creatorii pot defini liste de cuvinte interzise şi pot opri pentru verificare răspunsurile video

Sesiunile de tip Q&A vin ca o completare pentru opţiunea Sondaje live, mărind arsenalul de instrumente la care pot apela creatorii YouTube, anunţă com­pania.

Foarte asemănătoare sesiunilor live chat, sesiunile de tip Q&A sunt administrate după aceleaşi reguli, creatorii YouTube putând defini liste de cuvinte interzise şi pot opri pentru verificare răspunsurile video. În acelaşi timp, şi alţi utilizatori vor putea contribui, raportând răspunsurile care li se par nepotrivite. Totodată, autorii

YouTube vor putea selecta ajutoare pentru efortul de moderare.

Deoarece, mai ales în cazul sesiunilor Live Stream cu mulţi urmăritori, sesiunile Q&A pot deveni extrem de aglomerate, creatorii YouTube vor avea posibilitatea să sorteze întrebările primite în ordine cronologică, sub rezerva de a nu putea răspunde tuturor în timp util. Astfel, după 200 de întrebări primite, sistemul va şterge automat interogările care nu au primit răspuns.

Citit 1159 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Noiembrie 2022 00:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.