Utilizatorii de WhatsApp îşi vor putea trimite singuri mesaje

Utilizatorii de WhatsApp îşi vor putea trimite singuri mesaje
Utilizatorii se vor vedea pe ei înşişi listaţi în partea de sus a ecranului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

WhatsApp le va permite în sfârşit oamenilor să vorbească cu cineva cu care nu au putut vorbi până acum: cu ei înşişi. Pe unele platforme, trimiterea de mesaje este o modalitate utilă de a stoca informaţii sau de a le transfera între dispozitive. Unele aplicaţii de chat, cum ar fi Slack, încurajează utilizarea unei conversaţii cu tine însuţi ca modalitate de a păstra notiţe, potrivit Independent, citat de Mediafax. 

Alte aplicaţii, în schimb, inclusiv WhatsApp, nu au permis oamenilor să vorbească deloc cu ei înşişi. Cu toate acestea, acest lucru devine acum posibil cu o nouă versiune a aplicaţiei pentru iOS şi Android. Funcţia se implementează încet şi este posibil să nu fie disponibilă încă pentru toată lumea, dar ar trebui să ajungă automat. Dacă este disponibilă, atunci utilizatorii pot începe o nouă conversaţie şi se vor vedea pe ei înşişi listaţi în partea de sus a ecranului, alături de un mesaj care îi încurajează pe oameni să „îşi trimită un mesaj“. Este disponibilă în versiunea 2.22.23.74 pentru iOS şi în versiunea 2.22.23.77 pentru Android.

Dincolo de glume, mesajele pentru sine pot fi o modalitate utilă de a nota informaţii fără a părăsi aplicaţia de chat, de exemplu. De asemenea, poate fi o modalitate utilă de a trimite informaţii sau fişiere de pe un dispozitiv pe altul, deoarece multe aplicaţii de chat, inclusiv WhatsApp, pot fi utilizate pe diferite platforme. Dacă cineva îşi trimite o fotografie de pe telefon, de exemplu, atunci aceasta va fi disponibilă şi pe versiunea web a WhatsApp, astfel încât să poată fi utilizată.

WhatsApp a adăugat recent îmbunătăţiri la funcţia care permite oamenilor să se conecteze pe alte dispozitive. Versiunile mai noi ale aplicaţiei le permit oamenilor să folosească acelaşi cont pe mai multe dispozitive, unde vor rămâne conectaţi, în timp ce, anterior, alte versiuni ale aplicaţiei pur şi simplu reflectau telefonul şi necesitau ca acesta să rămână pornit. Până acum, trimiterea de mesaje pe WhatsApp era posibilă doar prin intermediul unor soluţii complicate. Cea mai simplă era crearea unui grup şi apoi eliminarea altor persoane care făceau parte din el, ceea ce putea fi enervant pentru toţi cei implicaţi.

Citit 870 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022 09:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.