Funcții noi pe WhatsApp

Funcții noi pe WhatsApp
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

WhatsApp, aplicația de mesagerie vocală şi video cu peste 2 miliarde de utilizatori în întreaga lume, lansează frecvent opțiuni noi. De data aceasta, a fost introdusă o schimbare pentru conversațiile de grup de pe platformă. Astfel, administratorii grupurilor vor avea un nivel ridicat de control asupra persoanelor din grupul respectiv și asupra celor care sunt nou introduse în grup. În cazul în care se va dori trimiterea unui link de către un participant al grupului, acesta va trebui să fie aprobat mai întâi de cel ce administrează grupul. Un lucru nou este că acum poți vedea mult mai simplu care sunt grupurile pe care le ai în comun cu anumite contacte. Trebuie căutat doar numele contactului și WhatsApp îți va arăta toate grupurile comune. Pentru a accesa noile funcții, utilizatorii trebuie să descarce ultima versiune a aplicației.

 

Citit 2061 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Mai 2023 18:27

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro