FACEBOOK anunţă o SCHIMBARE MAJORĂ pentru utilizatori

FACEBOOK anunţă o SCHIMBARE MAJORĂ pentru utilizatori
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Una dintre cele mai mari schimbări din istoria Facebook a fost anunţată, miercuri, 30 septembrie, pe blogul reţelei de socializare online. Utilizatorii vor avea în curând opţiunea de a-şi ilustra profilul cu o scurtă animaţie video, în locul clasicei fotografii statice de profil.

“Astăzi începem să testăm următorul pas într-o evoluţie evidentă a profilurilor: clipurile de profil. În curând, vei avea opţiunea de a filma un scurt clip repetitiv care se va derula pentru oricine îţi vizitează profilul”, anunţă reprezentanţii Facebook pe blogul companiei. “Clipurile de profil îţi vor permite să afişezi o latură a ta pe care până acum nu o puteai arăta şi vor adăuga o nouă dimensiune profilului tău”, se mai arată în anunţ.

“Nu ignorăm, însă, nici fotografiile de profil. Am dezvoltat, de asemenea, noi opţiuni care te vor ajuta să îţi laşi personalitatea să strălucească prin intermediul fotografiilor de profil”, continuă oficialii Facebook.

Aceasta nu este, însă, singura noutate anunţată de cea mai mare reţea de socializare online. Mai multe CITEŞTE AICI (click pentru detalii).

 

Citit 2815 ori Ultima modificare Joi, 01 Octombrie 2015 15:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.