WhatsApp are o nouă funcţie care te ajută să răspunzi mai rapid

WhatsApp are o nouă funcţie care te ajută să răspunzi mai rapid
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Aplicaţia de mesagerie pe telefon WhatsApp a primit o nouă funcţie, care va fi disponibilă iniţial doar pentru posesorii de iPhone. Funcţia Quick Reply permite afişarea notificărilor pe ecran şi posibilitatea de a răspunde direct din notificare, fără a mai intra în aplicaţie, arată Phone Arena.

Acest upgrade este disponibil doar pentru sistemul de operare iOS 9.

Un sfert dintre posesorii de smartphone din România accesează, zilnic, aplicaţia WhatsApp, cei mai mulţi utilizatori (40 la sută) fiind înregistraţi în Bucureşti, relevă un studiu de specialitate, citat de ziare.com.

Cercetarea de piaţă, realizată de iSens Solutions, arată, de asemenea, că principalul motiv pentru care românii accesează WhatsApp îl constituie gratuitatea, 43 la sută dintre utilizatori apreciind faptul că pot trimite mesaje fără niciun cost. Faptul că nu trebuie să dea niciun ban este apreciat în special de tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 24 ani (64 la sută).

Alte avantaje ale aplicaţiei preferate de către români sunt posibilitatea de a trimite poze uşor şi rapid (42 la sută), uşurinţă în utilizare (41 la sută) şi posibilitatea de a comunica şi de a distribui rapid texte sau fotografii către un grup de persoane (31 la sută).

CITEŞTE ŞI: Adolescenţii renunţă la Facebook în favoarea aplicaţiilor de comunicare instantanee precum WhatsApp

Citit 3073 ori Ultima modificare Duminică, 25 Octombrie 2015 20:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.