Transmisiunile Live de pe FACEBOOK vor fi intrerupte de reclame
Foto: Sursa foto: wall-street.ro

Transmisiunile Live de pe FACEBOOK vor fi intrerupte de reclame
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Dacă urmărești sau chiar înregistrezi Facebook Live, pregătește-te să vezi reclame. Gigantul american testează clipuri de scurtă durată care vor rula în timpul transmisiunilor Facebook Live, conform adage.com.

Mișcarea nu ar trebui să surprindă pe mulți dintre cei care urmăresc strategiile Facebook și diversele lor produse video. Reclamele sunt un segment de business foarte lucrativ pentru companie și era de așteptat ca gigantul american să introducă reclame și în Live streaming.

Cum va funcţiona acest lucru este încă mai puţin clar. În prezent, Facebook testează reclamele în Live Streaming cu un „număr redus de publisheri”, inserând o pauză scurtă în clipurile Live. Reclamele pot apărea oricând după 5 minute de transmisiune, şi pot dura maxim 15 secunde.

În perioada care va urma, beta, reclamele vor fi extrase din cele deja active pe reţea, însă este uşor de intuit că, în viitor, advertiserii şi companiile vor crea reclame special pentru Live. Publisherii vor putea controla ce fel de reclame apar în timpul live-urilor şi chiar opri complet acest lucru, în cazul unor transmisiuni cu conţinut sensibil, precum o poveste breaking news. În viitor, publisherii ar putea primi o parte din veniturile generate de recla[...]

Citit 5951 ori Ultima modificare Miercuri, 24 August 2016 01:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.