Dana Săvuică lucrează la o nouă carte

Dana Săvuică lucrează la o nouă carte
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După lansarea volumului "Cum e să fii fată", debutul său scriitoricesc, Dana Săvuică scrie în această perioadă o nouă carte, pe care o va lansa anul viitor. Dana Săvuică semnează, alături de Cristina Andone, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Adela Dan, Raluca Feher, Miruna Ioani, Andra Nistor, Melinda de Ross şi Victoria Şerman, volumul "Cum e să fii fată", lansat în toamna acestui an. A fost debutul scriitoricesc al vedetei, pentru care a şi fost premiată la Gala Performanţei & Excelenţei, 2017.

Deşi nu s-au stins încă ecourile acestui proiect, Dana Săvuică a început deja să lucreze la o nouă carte, pe care o va lansa anul viitor. "Îmi place foarte mult să citesc, de multe ori scriu impresii şi gânduri în jurnalul meu, pe care îl ţin sub cheie. În călătoriile mele, în bagaje se regăseşte tot timpul o carte bună, iar pe vlogul meu, www.danasavuica.ro, completez în cuvinte imaginile filmate din viaţa mea. Editura "Univers" mi-a lansat provocarea de a scrie o carte care să mă aibă ca unic autor. Se pare ca mi-e scris în stele să pornesc şi pe acest drum. Să cred în destinul meu scriitoricesc? Numai Universul ştie răspunsul la această întrebare, iar verdictul îl va da publicul, în curând", a declarat Dana Săvuică.

Luna trecută, Dana Săvuică a fost prezentă la standul Editurii "Univers", în cadrul Târgului de Carte "Gaudeamus", unde a oferit un inedit duel de replici cu Bogdan Stoica, autorul seriei "Tipul din filme nu există" şi al unei cărţi de fotografie cu telefonul. În dialogul-surpriză,  publicul a aflat şi punctul de vedere al bărbaţilor: Bogdan Stoica afirmă şi în viaţa reală, la fel cum o demonstrează în cărţile sale pline de autenticitate şi umor, ca "Tipul din filme nu există". Cititoarele din public au fost provocate să dea un SMS iubitului sau soţului lor, cu mesajul simplu "te iubesc" şi să vadă câte dintre ele primesc aceeaşi declaraţie ca răspuns. Spre marea uimire a autorului, care pariase că bărbaţii nu vor răspunde la fel, au existat două asemenea mesaje, unul dintre ele chiar poetic: "Şi eu te iubesc, eşti lumina ochilor mei". Aşadar, romantismul n-a dispărut cu totul din lumea zilelor noastre, demonstrând încă o dată ceea ce Bogdan Stoica a afirmat în încheierea dialogului: "Femeile ştiu mai bine ca noi".

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1601 ori Ultima modificare Duminică, 10 Decembrie 2017 12:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.