Concert umanitar Şeicaru la Galaţi

Concert umanitar Şeicaru la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Organizaţia „Masa Rotundă 12” din Galaţi organizează vineri, 25 septembrie, în Club M, începând cu ora 20.00 un concert umanitar susţinut de Vasile Şeicaru. Biletele în valoare de 75 de lei (meniu inclus) se mai pot procura sunând la telefoanele 0749.304171 sau 0744.425458.

Banii care se vor strânge vor fi folosiţi pentru a ajuta trei victime ale violenţei domestice.

Iată ce ne povesteşte Constantin Alexandru despre acest caz: „Atât mama cât şi cei doi copii au fot bătuţi în repetate rânduri de soţul şi tatăl lor. Mai ales pentru a-i scăpa pe copii de comportamentul violent al tatălui, femeia a decis să plece de acasă şi să intenteze divorţ. A stat o vreme la organizaţia care se ocupă de asemenea situaţii, dar aici găzduirea este pe o perioadă de timp limitată. Apoi s-au mutat într-o colibă în colonia Siret”.

„Deşi femeia are serviciu, nu-şi permite să închirieze un apartament. Am ajutat-o noi să găsească o gazdă mai ieftină. Dar nu are nici frigider, nici aragaz şi nici posibilităţi să achite chiria pe timp îndelungat. Copiii sunt amândoi la şcoală, au nevoie de rechizite, de ochelari şi haine. Cum nu s-a pronunţat încă divorţul, ei nu beneficiază de pensie alimentară”.

„Are nevoie de ceva bănuţi ca de aer. Cei care pot să ajute şi să se bucure alături de noi şi de Vasile Şeicaru îşi mai pot încă rezerva bilete”.

Citit 821 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.