ANCA SEREA ajunge săptămânal la spital

ANCA SEREA ajunge săptămânal la spital
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Anca Serea se confruntă cu probleme de sănătate ce o fac să ajungă săptămânal la spital. Iată ce s-a întâmplat cu frumoasa vedetă.


Anca Serea este cunoscută ca o vedetă foarte activă. Mamă a cinci copii, ea reuşeşte să se împartă uimitor între viaţa de familie şi carieră, fiind implicată în multe proiecte şi prezentă la evenimente mondene importante.

Probabil din pricina suprasolicitării, dar şi a alimentaţiei precare, Anca a ajuns să se confrunte cu serioase probleme de sănătate care o fac să ajungă la spital aproape săptămânal. Mai exact, vedeta suferă de carenţe de fier (anemie) şi, pentru că nu poate ingera pastile, trebuie să facă perfuzii la spital.

“Dacă iau pastile am imediat senzaţie de vomă. Organismul meu nu acceptă pastilele, tratamentul cu fier, aşa că medicii au decis să mi-l facă injectabil, prin perfuzie. Merg săptămânal la spital, de obicei sâmbăta când am programul mai lejer, pentru a mi se administra doza de tratament indicată de medic.

Ultima oară când mi-am făcut analizele, atunci când nu m-am simţit bine şi am ajuns la spital, aveam valorile hemoglobinei foarte mici. Erau de 0,7 şi în mod normal ar trebui să fie peste 0,10- 0,11. Indiferent ce mănânc valorile acestea nu se schimbă, aşa că s-a ajuns la tratament injectabil, intravenos. Când merg la spital stau două ore. Este singura soluţie de a remedia anemia, de a ridica valorile fierului. Sper să dea rezultate. Oricum, mă simt mult mai bine acum”, a declarat Anca Serea pentru WOWbiz.ro.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2852 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Decembrie 2017 16:07

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.