Andreea Marin i-a dat menajerei un apartament

Andreea Marin i-a dat menajerei un apartament
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Andreea Marin este o persoană caritabilă nu doar în timpul proiectelor oficiale sau al emisiunilor de profil, ci şi în viaţa de zi cu zi. Vedeta locuieşte alături de fiica ei într-o vilă din Pipera şi, fiind ocupată zi de zi cu activitatea sa profesională şi cu Fundaţia "Preţuieşte viaţa", are nevoie de ajutor suplimentar pentru menaj. Astfel, a angajat o femeie care îi face zi de zi mâncare şi curat în casă, pe care o plăteşte corespunzător.

Mai mult decât atât, Andreea Marin a dovedit că îi poate fi alături acesteia şi în momentele de cumpănă ale vieţii. Menajera s-a aflat la un moment dat în pericolul de a nu mai avea unde să locuiască alături de copilul ei, din cauza problemelor din viaţa personală. Vedeta a dovedit că are un suflet nobil şi a decis să-i ofere femeii apartamentul său din zona Aviaţiei, în care să locuiască alături de copilul ei, gratuit, fără să îi perceapă chirie.

Gestul său se aseamănă cu mesajul campaniilor fundaţiei sale, "Pretuieşte viaţa", ce vine în sprijinul femeilor aflate în situaţii limită (divorţ, agresiune, violenţă domestică), ajutându-le să se reintegreze în societate, să aibă suportul juridic de care au nevoie şi să îşi poată trăi viaţa în siguranţă în continuare.

Citit 1869 ori Ultima modificare Luni, 25 Decembrie 2017 22:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.