Amadeus a cântat la o nuntă de milioane de dolari

Amadeus a cântat la o nuntă de milioane de dolari
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

2017 a fost cel mai de succes şi mai prosper an din carieră pentru cele patru artiste din trupa Amadeus. Au lansat piese şi videoclipuri care se bucură de mare succes peste hotare, despre care s-a dus vestea pretutindeni. Astfel se face că în cercurile exclusiviste a început să se vorbească din ce în ce mai mult despre cele patru fete frumoase şi talentate din România, care cântă muzică de calitate şi oferă concerte de clasă, perfecte pentru evenimentele cu ştaif.

Prin urmare, începând cu primăvara anului 2017, cererea de concerte a devenit din ce în ce mai bogată. Când nu aveau concerte la evenimente corporate sau de lux în România, cele patru artiste erau mai tot timpul plecate peste hotare. Au bifat anul trecut zeci de ţări, printre care Italia, Franţa, Spania, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Mexic sau India. Unul dintre ultimele concerte ale anului 2017 a avut loc în Qatar.

Artistele au fost invitate să susţină principalul recital în cadrul unei nunţi de milioane de dolari, a unui şeic. Româncele au cântat în cadrul petrecerii miresei, la care au fost invitate peste 1.000 de femei. Este ştiut că în Qatar nunţile au două petreceri: una la care participă doar mirele şi bărbaţii, şi alta la care participă mireasa şi invitatele, de această dată fără a mai purta veşmintele tradiţionale arăbeşti, optând pentru rochii elegante.

Artistele de la Amadeus au concertat într-un cadru de poveste. Tematica petrecerii a fost Fairytale Wedding şi, pentru acest eveniment, a fost construit un castel imens, ca în poveşti, înconjurat de un cer înstelat, creat din mii de becuri ce coborau din tavan. Decoraţiunile florale au fost la fel de spectaculoase, folosindu-se peste 5.000 de trandafiri albi şi roz.

Artistelor le-au fost îndeplinite toate cerinţele pentru a oferi un spectacol de neuitat: dacă Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiaşu şi Bianca Gavrilescu au venit cu propriile instrumente din România, Laura Lăzărescu a avut la dispoziţie un pian alb imens, ce aparţine unui renumit brand de lux.

Cele patru artiste au interpretat piesele clasice incluse în show-ul lor, precum Carmen (Bizet), Hijo de la Luna, Shes The One, Earth Song, construind o atmosferă de basm, apreciată de miile de invitate.

"Experienţa trăită în Qatar a fost impresionantă. Am luat parte la unul din cele mai fastuoase şi mai bine organizate evenimente din ultimii ani. A fost şi pentru prima dată când am participat la o astfel de petrecere de nuntă. Cum era de aşteptat, am fost rugate să păstrăm discreţia maximă în ceea ce priveşte identitatea mirilor, fiind vorba de o familie de şeici, precum şi identitatea invitatelor. Au luat parte peste 1.000 de doamne şi domnişoare care, în acea noapte, pentru că nu erau privite de bărbaţi, au renunţat la hainele tradiţionale şi au îmbrăcat rochii de seară elegante. În mod firesc, am fost rugate să nu facem fotografii în timpul petrecerii. Singurele poze făcute au fost la repetiţii. A fost un eveniment deosebit de elegant, de mare prestanţă. Am cântat în faţa unui castel-butaforie, replică a unui castel de pe Valea Loirei, sub un cer înstelat creat din mii de becuri ce coborau din tavan. A fost cu adevărat o petrecere de basm, aşa cum spunea şi tematica", povesteşte Andreea Runceanu.

Imediat după ce s-au întors din Qatar, cele patru artiste din Amadeus au plecat în Franţa, pentru un concert care a avut loc într-un castel veritabil, de lângă Paris. Româncele au programate turnee în Mexic şi Singapore, iar anul acesta vor susţine mai multe concerte în America Latină, unde au o bază solidă de fani.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2793 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2018 12:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.