Cum a fost anul 2017 pentru Andra

Cum a fost anul 2017 pentru Andra
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Artista a luat şi numeroase premii. La gala Eva.ro a luat trofeul "Cea mai îndrăgită artistă", iar împreună cu soţul ei, "Cel mai îndrăgit cuplu de vedete". Cu încă patru premii la Media Music Awards, a devenit cea mai premiată artistă din istoria galei. A lansat patru single-uri anul trecut şi a susţinut, în luna decembrie, un concert caritabil de colinde, la Ateneul Român. Pe lângă toate acestea, a avut zeci de concerte şi a filmat pentru emisiunile "Românii au talent" şi "Vocea României Junior". Reporterii eva.ro i-au luat un interviu vedetei pentru a afla ce aşteptări are aceasta de la 2018.

Reporter: Andra, cum te simţi după anul  2017?

Andra: Sunt foarte mulţumită, a fost un an minunat, pe toate planurile. Sunt bucuroasă că eu şi familia mea suntem sănătoşi, că ne-am găsit timp să petrecem împreună, chiar dacă am muncit foarte mult şi eu, şi Cătălin. Profesional, am reuşit să îmi depăşesc limitele, iar anul aceasta am de gând să încerc să reuşesc mai mult. Sunt foarte ambiţioasă, iar munca îmi dă o energie senzaţională. Fac ceea ce îmi place şi nu obosesc, oricât de mult aş munci. Repet deja pentru "AIEVEA", spectacolul meu din februarie de la Sala Palatului, şi simt că va ieşi aşa cum îmi doresc.

Rep: Unde aţi petrecut sărbătorile?

Andra: La munte, cu familia extinsă. David şi Eva au fost cei mai fericiţi, s-au jucat împreună cu verii lor. De Revelion, şi eu, şi Cătălin am muncit. Eu am avut concerte, iar el a prezentat un eveniment. E deja o tradiţie pentru noi, să facem Revelionul împreună cu o zi mai târziu decât restul lumii. Dar ce contează data? Important e să fii cu persoana iubită, să îi spui "La mulţi ani!", chiar dacă e 1 sau 2 ianuarie.

Rep: Ne-ai spus despre Sala Palatului. Ce va fi diferit la "AIEVEA" faţă de primul spectacol?

Andra: Atunci am vrut să fie impecabilă producţia şi pentru asta am investit mult, inclusiv podeaua scenei a fost refăcută. Am adus un echipament de sunet foarte performant, folosit prima oară la un concert acolo de un artist român. S-au montat ecrane uriaşe, tot ce a fost adus a încăput în 14 camioane de 7,5 tone, ca să înţelegeţi dimensiunea producţiei. Cred că oamenii au simţit asta, mulţi mi-au spus că au plecat încântaţi, că a fost o experienţă de neuitat. Şi anul acesta aş vrea ca spectacolul să fie produs la cel mai înalt nivel. În plus, am lansat piese noi, pe care vreau să le prezint în mod original. Mă gândesc şi la coregrafii, ţinute, reorchestrarea pieselor şi, desigur, invitaţi care să surprindă şi să încânte publicul. Cel mai mult însă mă gândesc să transmit emoţii puternice. Eu trăiesc foarte intens momentele pe scenă şi sper să dau asta mai departe celor din sală. Sunt foarte entuziasmată de această nouă provocare! Biletele au fost puse în vânzare şi mă bucur că deja s-au vândut multe. Doamne ajută!

Rep: Ce le urezi cititoarelor pentru 2018?

Andra: Le urez să fie puternice, să se exprime aşa cum vor, prin atitudine, haine, pasiuni. Să se simtă libere să facă ce le place şi să fie iubite pentru ceea ce sunt. Sunt sigură că 2018 va fi un an excelent! Vă iubesc.

Sursa: eva.ro

Citit 3924 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Ianuarie 2018 22:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.