CĂTĂLIN BOTEZATU este noul membru al juriului la Bravo, ai stil

CĂTĂLIN BOTEZATU este noul membru al juriului la Bravo, ai stil
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cătălin Botezatu este noul membru al juriului la „Bravo, ai stil”. El se alătură actualilor juraţi pentru a analiza ţinutele vestimentare are celor mai de succes concurente din sezoanele anterioare ale emisiunii.


Cătălin Botezatu revine în televiziune după o pauză de câţiva ani. Nu cu propria emisiune, ci cu rolul de membru al juriului „Bravo ai stil”.

Designerul va apărea la masa juraţilor show-ului de la Kanal D şi va analiza, în locul lui Răzvan Ciobanu, alături de Raluca Bădulescu, Iulia Albu şi Maurice Munteanu, ţinutele celor mai de succes concurente din sezoanele show-ului. Va fi vorba de o singură emisiune de acest tip, ce va fi transmisă pe 27 ianuarie.

„Postura mea alături de juraţi sper să fie una care să echilibreze. Va fi, în acelaşi timp, şi una extrem de severă, pentru că sunt un profesionist care spune lucrurilor pe nume. Concurentele, dar şi ceilalţi membri ai juriului, vor avea în mine un partener, un susţinător, un prieten, care, însă, nu va ezita să taxeze atunci când va fi cazul. Cred că va fi un sezon exploziv, având în vedere că participă concurente foarte pregătite, care deja au trecut printr-o selecţie dură. Mă aştept din partea fetelor la profesionalism, atitudine şi, nu în ultimul rând, la styling”, a declarat Cătălin Botezatu.

Citit 2171 ori Ultima modificare Joi, 18 Ianuarie 2018 15:40

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.