ILINCA VANDICI, din nou slabă la şase luni după naştere!

ILINCA VANDICI, din nou slabă la şase luni după naştere!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

linca Vandici este într-o formă de zile mari la doar şase luni după naştere. Prezentatoarea emisiunii “Bravo, ai stil”, de la Kanal D, are abdomenul plat şi cu pătrăţele vizibile, siluetă pe care a câştigat-o la scurt timp după ce a adus pe lume primul său copil.

Ilinca Vandici s-a ambiţionat să revină în formă la scurt timp după ce a născut. Prezentatoarea emisiunii “Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a avut mare grijă la alimentaţie şi a făcut sport zi de zi, cu atenţie. Astfel se face că are în prezent o siluetă asemănătoare cu cea de dinainte de sarcină. Este slabă, are un corp tonifiat şi un abdomen cu pătrăţele, de parcă nici nu a fost însărcinată în vara anului trecut.

Ilinca şi-a expus formele în fotografiile realizate în timpul vacanţei pe care o petrece în Thailanda alături de soţul ei. Vedeta mărturiseşte că a fost foarte atentă la ceea ce a mâncat în perioada sarcinii şi după aceea, astfel că nu a rămas oricum cu kilograme în plus după sarcină, situaţie care a ajutat-o mult să ajungă la forma din prezent.

„Nu cred că este o surpriză pentru nimeni faptul că eu nu m-am îngrăşat pe parcursul sarcinii. Am avut doar o burtă foarte mare pentru că bebe a fost puternic şi sănătos. Aşa cum este şi în continuare. Datorită metabolismului, datorită faptului că am făcut sport, datorită alimentaţiei extrem de sănătoase pe care am încercat să o ţin sub control pe toată durata sarcinii, recuperarea e mult mai uşoară”, a declarat ea.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2346 ori Ultima modificare Joi, 18 Ianuarie 2018 15:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.