De unde a pornit INNA până a fost descoperită

De unde a pornit INNA până a fost descoperită
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Inna a cunoscut succesul muzical internaţional în 2008, însă până atunci a urmat o traiectorie timidă în carieră. Iată de unde a pornit şi cum a fost descoperită de Lucian, cel care avea să îi devină iubit şi manager.

Despre Inna, majoritatea dintre noi a aflat în 2008 când aceasta a lansat hitul “Hot”. Cu aceasta artista a devenit cunoscută peste hotare, urmând de atunci o traiectorie ascendentă cum nu a mai avut niciun nume din industria muzicii autohtone.

Înainte de acest debut în forţă, Inna lucra la o agenţie imobiliară şi cocheta cu muzica, după ce a cântat în corul bisericii, a luat lecţii de canto de la mama ei şi a participat la mai multe festivaluri locale sau emisiuni TV.

„Am început să cânt de mică, în corul Bisericii. Apoi, mama m-a dat la lecţii de canto şi am început să particip la concursuri şi festivaluri. La un moment dat, aproape renunţasem la ideea de a mai fi artistă…Lucram la o agenţie imobiliară când Lucian, managerul meu de acum m-a auzit cântând şi a zis că trebuie neapărat să fac ceva în muzică. Am lansat întâi un proiect pop-rock sub numele de Alessandra, care nu a funcţionat chiar cum ne-am dorit. Apoi, Lucian şi băieţii de la Play&Win mi-au dat piesa „Hot”.

Mărturisesc, la început, nu mi-a plăcut deloc. Dar ea a reprezentat începutul unei cariere care m-a dus departe: colaborări cu artişti de top din întreaga lume - Pitbull, JBalvin, Yandel, Daddy Yankee, din România - Puya, Carla’s Dreams, Antonia, peste 800 de concerte în toată lumea, piese care sunt hituri peste tot”, a povestit Inna.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2621 ori Ultima modificare Vineri, 02 Februarie 2018 19:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.