Tania Budi a împlinit 50 de ani

Tania Budi a împlinit 50 de ani
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Este un mister cum Tania Budi reuşeşte să sfideze semnele înaintării în vârstă şi să arate astfel la… 50 de ani. Da, atât a împlinit vedeta săptămâna trecută!

Dacă te gândeşti la tinereţe fără bătrâneţe sunt şanse mari ca una din primele persoane publice care îţi vine în minte să fie Tania Budi. Vedeta pare să fi descoperit secretul pentru a contracara semnele înaintării în vârstă.

Este incredibil cum, la vârsta ei, şi vorbim de 50 de ani, arată chiar mai bine decât în urmă cu două decenii. Silueta este impecabilă, iar trăsăturile chipului sunt neatinse de înaintarea în vârstă, şi nici de operaţii estetice.

Marţea trecută, Tania a împlinit 50 de ani şi a sărbătorit această aniversare rotundă printr-o mini-vacanţă în Paris. Fotografiile realizate acolo vin să confirme cele scrise mai sus: Tania radiază pur şi simplu.

Întrebată ce face de îşi menţine atât de bine tonusul şi reuşeşte să nu îşi arate deloc vârsta, Tania Budi răspunde simplu: “Este doar state of mind. Este cum te setezi să te simţi. Să îţi impui să te bucuri de viaţă, de ceea ce eşti, să urmezi un stil de viaţă sănătos, echilibrat, să gândeşti pozitiv, să vezi partea plină a paharului. Nu este doar teorie, este realitate. Totul porneşte din interior”, a spus Tania. Vedeta a revenit în ţară joia trecută, iar la finalul săptămânii a organizat o petrecere în clubul său din Constanţa. 

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 4188 ori Ultima modificare Duminică, 18 Februarie 2018 00:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.