Playboy îşi va dezactiva conturile de Facebook

Playboy îşi va dezactiva conturile de Facebook
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorul Playboy şi-a anunţat intenţia de a dezactiva conturile de Facebook şi de a părăsi reţeaua de socializare, în contextul în care aceasta este implicată într-un scandal legat de sustragerea şi utilizarea ilegală a datelor utilizatorilor săi, potrivit mediafax.ro.

Publisherul Playboy, Playboy Enterprises Inc, spune că a luat această decizie şi după ce, timp de mulţi ani, i s-a părut dificil să exprime "valorile" revistei pe Facebook, având în vedere politicile prohibitive ale acesteia privind nuditatea. Facebook interzice imaginile explicite sexual.

"Există peste 25 de milioane de fani care comunică cu Playboy prin intermediul mai multor pagini Facebook şi nu vrem să fim complici în expunerea acestora la practicile făcute publice (utilizarea ilegală a datelor personale - n.r.)", a transmis compania, într-un comunicat.

Playboy se alătură astfel altor utilizatori celebri, dar şi unor mari companii care au decis să îşi şteargă conturile de Facebook - în cadrul mişcării #DeleteFacebook.

Playboy nu a menţionat dacă va dezactiva şi profilurile pe care le operează pe Instagram, o altă platformă deţinută de Facebook.

Citit 1070 ori Ultima modificare Joi, 29 Martie 2018 14:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.