Ce viaţă duce Iulia Vântur în India şi de ce îi este dor de România

Ce viaţă duce Iulia Vântur în India şi de ce îi este dor de România
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Iulia Vântur locuieşte de ani buni în India şi povesteşte de ce este fascinată de această ţară, dar şi de ce îi este dor de România şi ce face de fiecare dată când revine acasă.

Iulia Vântur s-a mutat în India în urmă cu mulţi ani şi, prin prisma presupusei relaţii cu actorul Salman Khan, dar şi prin talentul său, a devenit cunoscută şi a intrat în showbizul de la Bollywood. A apărut în filme, în emisiuni TV şi, mai nou, a lansat piese şi videoclipuri alături de artişti cunoscuţi de acolo.

Românca spune că în India a învăţat foarte multe lucruri de suflet. "India mi-a oferit acest dar - muzica - şi îi sunt recunoscătoare. Muzica e terapie, îmi umple sufletul de bucurie, emoţie. Acum, că am descoperit-o, sunt atât de curioasă să învăţ cât mai mult, să explorez, e un univers fascinant. În fiecare zi, îmi fac orele de practică muzicală, învăţ cântece noi, în hindi, seara merg la studio. Dacă nu înregistrez, măcar avem jam sessions cu alţi artişti, compozitori. În India am învăţat să respect mesele, prânz cu mâncare tradiţional indiană, de cele mai multe ori şi cina. Zilnic, muzică, jogging, cardio, pilates sau gym, yoga, prieteni în vizită. Acestea sunt constantele", a declarat artista, pentru "Viva".

Chiar dacă în India trăieşte aproape ca o prinţesă, Iulia spune că îi se face des dor de casă. "Mi-e dor de oameni - de familie, prieteni. Câteodată, de munca pe care o făceam în România, de anumite locuri. De regulă, când aterizez în România, merg direct cu prietenele mele pe o terasă, să ne reconectăm la cappuccino. Ajung acasă noaptea târziu, nu înainte de a trece pe la supermarket să-mi cumpăr pufuleţi, pufarine, ciocolată de casă şi covrigi… Vai ce poftă îmi este… Şi mămăligăăăă (râde). Şi, când ajung la Iaşi, mâncarea gătită de mama - supă cu găluşte, sarmale cu mămăligă, clătite şi plăcintă cu mere sau brânză. Delicios!"

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 4175 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Aprilie 2018 01:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.