Adelina Pestrițu s-a mutat, într-un apartament nou, cu logodnicul

Adelina Pestrițu s-a mutat, într-un apartament nou, cu logodnicul
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

De când a anunțat că așteaptă un copil cu logodnicul ei, Adelina a fost din ce în ce mai deschisă în ceea ce privește viața ei personală. Zilele acestea, Adelina și Virgil le-au acordat reporterilor emisiunii Teo Show, de la Kanal D, primul lor interviu împreună, chiar la ei acasă.

După două relații trăite în lumina reflectoarelor, cu Liviu Vârciu și Speak, Adelina Pestrițu pare că și-a găsit liniștea și fericirea alături de Virgil Steblea. Discretă cu noua ei poveste de dragoste, Adelina a uimit pe toată lumea atunci când în februarie, chiar de ziua ei, a anunțat că este însărcinată. Ea și logodnicul său, Virgil, poreclit de prieteni Fucky, urmează să devină părinții unei fetițe, în luna august.

Din octombrie, ei s-au mutat într-un nou apartament și spun că încă sunt "în perioada de acomodare". Vedeta a povestit că nu se aștepta ca familia lor să se mărească atât de repede, așa că spațiul unde ar fi trebuit să fie camera copilului este acum un mare dressing. Cei doi au decorat casa împreună, iar Virgil spune că procesul nu a fost neapărat ușor. "E dificilă, toate femeile sunt puțin dificile. Aveam perioade când trebuia să mergem la 6-7 seara prin oraș că mai voia să cumpere ceva", a declarat el.

Adelina și Virgil au exersat până acum rolul de părinți pe cațelușa ei, Nobby. Conform fostei prezentatoare TV, Nobby stă mereu în preajma "tăticului" său, care este extrem de grijuliu: "O răsfață, o mângâie, îi dă tot felul de bunătăți. Doarme pe el, lipită de el, pe pieptul lui, pe perna lui. Dar acum am impresia că o simte pe cea mică, acum e mai afectuoasă cu mine".

Adelina spune că îl vede pe Virgil drept un tătic responsabil și că are încredere în el. În ceea ce îl privește pe logodnicul ei, acesta se gândește deja la al doilea copil: "Dacă era băiat, nu m-aș fi gândit la al doilea copil. Eu mi-am dorit fetiță și tocmai pentru că e fetiță, nu poți ști niciodată ce se întâmplă în viață și să nu rămână singură pe lume".

Citit 4682 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Aprilie 2018 15:08

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.