ADDA şi vindecarea de după despărţire

ADDA şi vindecarea de după despărţire
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

ADDA lansează o nouă piesă, "Mă doare inima", despre despărţire şi vindecare. Artista vine cu o nouă abordare, atât cu un stil muzical diferit, cât şi cu un videoclip surprinzător, în regia lui San.

"Piesa "Mă doare inima" e ceva nou pentru mine. Mi-am descoperit o altă latură prin ea. Chiar dacă e de despărţire, e despre momentul în care suferi că o relaţie s-a terminat, dar ieşi totuşi din casă şi cauţi vindecarea în muzică. Îţi dai seama că nu eşti singur, că mai sunt şi alţi oameni care trec prin aceeaşi stare, oameni care vor să uite şi să se distreze, aşteptând o altă dragoste să vină", spune ADDA.

În acest an, ADDA a mai lansat trei piese, "Desculţă", "Liniştea" şi "Casa bântuită", care împreună alcătuiesc cel de-al treilea sezon al Stărilor.

Printre piesele care au consacrat-o pe ADDA se numără "Lupii", cu peste 26 de milioane de vizualizări pe YouTube, "De dorul tău", "Marea mea", piesă pe care artista a compus-o şi a filmat-o în 12 ore, iar fanii săi i-au fost alături live, pe Facebook, alături de "Îţi arăt că pot", "Nu plânge, Ana!", "Se vede pe faţa ei". Canalul de YouTube al artistei are peste 200 milioane de vizualizări.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2504 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Aprilie 2018 20:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.