Antonia a împlinit 29 de ani

Antonia a împlinit 29 de ani
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sărbătoare mare zilele trecute, în showbizul autohton. Îndrăgita cântăreaţă Antonia a împlinit 29 de ani. De ziua ei, Antonia a postat o poză pe Instagram, alături de un mesaj în care îşi exprimă recunoştinţa pentru tot ce a primit până acum, de la viaţă.

"Până la 28 de ani, am fost binecuvântată cu atât de multe lucruri… sănătate, trei copii frumoşi, un bărbat extraordinar, cu un suflet frumos, cariera mea şi desigur suportul familiei mele iubitoare. Închin un pahar în cinstea mea şi îţi mulţumesc, Doamne, pentru toate. Sunt pur şi simplu recunoscătoare. Bun venit, 29!", a scris cântăreaţa, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România.

Poza a strâns aproape 84.000 de like-uri în primele 24 de ore şi mii de comentarii. Fanii s-au întrecut în complimente şi urări şi i-au declarat Antoniei cât de mult o admiră.

Bineînţeles, Alex Velea, iubitul ei, nu a ratat ocazia de a-i face o declaraţie de dragoste publică. Tot pe Instagram, el a postat aceeaşi poza ca şi ea şi a scris "M-ai făcut un om mai bun şi mi-ai adus Fericire. O să îţi mulţumesc în fiecare zi. Te iubesc!!! La mulţi ani, Iubire!!!".

Şi alte vedetele i-au urat Antoniei, public, la mulţi ani. Printre ele se numără Delia, Inna şi Nicole Cherry.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1813 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Aprilie 2018 20:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.