Rochia mea, cel mai sexy clip semnat Ruby!

Rochia mea, cel mai sexy clip semnat Ruby!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După o pauză de câteva luni, Ruby revine cu cel mai nou produs al acestui an: “Rochia mea”! Un clip bogat şi plin de senzualitate, “Rochia mea” aduce în acelaşi loc dansatoare de cabaret, zeci de ţinute sexy, decoruri construite special pentru acest concept şi mai mult de 22 de ore de filmare. Toate astea în regia lui SAN, după un concept şi scenariu marca Ruby.

Ştii momentul ăla când te uiţi la ceva atât de sexy şi incitant şi eşti întrebat: “La ce te uiţi?”, iar tu din instinct răspunzi: “La nimic!”? Ei bine, pregăteşte-te să răspunzi cu “La nimic” cât mai natural, că ăsta este unul din acele momente.

“Yeeeeeeey!!!!! În sfârşit, mi-am luat "Rochia" de pe suflet! Abia aşteptam să o lansez, am piesa de ceva vreme, însă a durat un pic mai mult până să o lansăm pentru că a trebuit să învăţ “nişte” coregrafie şi nu prea m-au ascultat picioarele! În afară de coregrafie, toate bune şi super frumoase! Sunt fericită cu ce a ieşit şi mă bucur de reacţia oamenilor. Eram nerăbdătoare să scot o piesă veselă aşa cum e «Rochia mea», care îţi pune zâmbetul pe buze încă din primele versuri!”, declară Ruby.

În plus, mai multe vedete au văzut clipul înainte de lansare, deoarece teaser-ele apărute pe net au stârnit valuri de reacţii şi de curiozitate. Printre ei se numără şi Smiley, artist care a fost impresionat şi a dorit să “pună sechestru” pe laptopul pe care a vizionat clipul. El a glumit: “Am nevoie de el ca să-l văd mai încolo! Laptopul rămâne la mine”. La fel şi Codin Maticiuc, care pe lângă faptul că a fost fascinat de imagini, a fost şi sceptic şi a acuzat-o de mai multe ori pe Ruby că a folosit o dublură pentru scenele sexy.

Recent, Ruby a colaborat cu Shift şi Criss Blaziny pentru „Muzica de bagabonţi”, piesă ce se regăseşte pe cel de-al doilea album semnat Shift – „Minciuna”. Vara trecută, a lansat single-ul şi clipul „Soare pătrat”. El a adunat peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. Până în prezent, clipurile lansate de Ruby au generat peste 270 de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube Cat Music. De-a lungul timpului, artista a colaborat cu artişti precum Uzzi (pentru „Nu caut iubiri”), What’s UP („Nu pune la suflet”), Dorian Popa („Buna, ce mai zici?”), Voltaj („Nana”) şi A.U. („Îţi mulţumesc”). Cel mai popular single şi videoclip din cariera artistei este “Condimente”, care a adunat peste 58 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citit 2097 ori Ultima modificare Duminică, 29 Aprilie 2018 11:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.