Cât s-a îngrăşat LAURA COSOI în timpul sarcinii

Cât s-a îngrăşat LAURA COSOI în timpul sarcinii
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Laura Cosoi a ajuns în luna a şaptea de sarcină şi se pregăteşte să aducă pe lume primul său copil. Iată cât s-a îngrăşat în această perioadă şi ce spune despre numele fetiţei sale. Laura Cosoi va deveni în curând mamă pentru prima dată.

Sarcina vedetei este din ce în ce mai aproape de termen, însă actriţa continuă să lucreze şi să joace pe scenă în piese de teatru.

Pe parcursul ultimelor şapte luni, Laura s-a îngrăşat opt kilograme. Discretă din fire, nu a făcut public numele pe care îl va purta fetiţa ei. 

“Îi ştim numele demult. Noi deja îi spunem pe nume. Mi-e teamă că o să mă scap o dată în public. Nu e Maria, nici Eva. Nu e o superstiţie, dar ne-am gândit că am vrea să se nască o dată cu numele. Nu vrem să spunem până când se va naşte. (…) Teoretic voi juca pe scenă şi cu două săptămâni înainte sa nasc. E ritmul meu firesc. Am vrea să facem botezul în Maramureş. Din 15 iunie se poate întâmpla oricând. Vreau să nasc natural. Am luat vreo opt kilograme până acum. Fetiţa are două kilograme”, a declarat Laura Cosoi la Pro tv.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3832 ori Ultima modificare Luni, 30 Aprilie 2018 18:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.