Phelipe pune în versuri povestea lui de viaţă

Phelipe pune în versuri povestea lui de viaţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Phelipe are o poveste impresionantă de viaţă şi, în cea mai nouă piesă a lui, a pus în versuri ceea ce a simţit în momentul în care, la 18 ani, a luat decizia de a pleca de acasă.

“La 18 ani, când am plecat de acasă, părinţii mei mi-au spus: fii tare, fii bun şi luptă pentru visul tău! Au fost câţiva ani foarte grei. Am dormit în studio şi de abia îmi ajungeau banii pentru mâncare. Ai mei nu au avut posibilitatea de a mă ajuta, dar m-au îmbărbătat şi mi-au dat curaj să merg mai departe. Nu am uitat vorbele lor niciodată şi în momentele în care am fost la pământ, sfaturile lor m-au ajutat.

Scenariul videoclipului expune adevărul din viaţa mea. Lupta mea cu viaţa, lupta pentru visul meu. Am fost de multe ori la pământ şi m-am ridicat. Voi “lupta” în continuare până când îmi voi îndeplini visul“, spune Phelipe.

Pentru filmările videoclipului la piesa “Ai mei spuneau”, artistul s-a antrenat intens timp de două luni şi a învăţat mişcări de box.

Videoclipul a fost regizat şi produs chiar de Phelipe, în colaborare cu Alex Truţă.

“La fel ca şi la ultimele videoclipuri, şi de această dată m-am ocupat singur de toată producţia video şi audio. Mi-am cumpărat aparatură şi, de acum înainte, îmi voi regiza singur toate videoclipurile”, declară Phelipe.

Phelipe a dat lovitura ca producător muzical cu piesa “Chiar dacă ai plecat”, dar şi cu piesa “Domino”, pe care a compus-o pentru Carmen Simionescu. “Domino” a adunat peste 20 de milioane de vizualizări pe Youtube.

De-a lungul timpului, Phelipe a avut colaborări cu artişti importanţi din industria muzicală românească precum: Alb Negru, Dj Rynno & Sylvia, Loredana Groza, Dj Emil Lassaria, Nick Kamarera, Matteo, Connect-R.

Sursa: agentiadepresamondena.com

Citit 1406 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Mai 2018 16:24

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.