”Game of Thrones” revine cu cel mai mare dragon

”Game of Thrones” revine cu cel mai mare dragon
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Filmările se vor fi încheiat pentru personajele secundare din "Game of Thrones" - GoT ("Urzeala tronurilor"), însă, pentru personajele principale, Sezonul 8 este în toi. Elementul de noutate este o ipoteză lansată de fanii seriei. După părerea lor, Sezonul 8 l-ar putea aduce pe micul ecran pe cel mai mare dragon de până acum, deoarece a fost zărită o "instalaţie pentru dragoni" folosită la filmări, considerabil mai mare decât precedentele, scrie bustle.com.

Ca şi alte animale, reale sau mitologice, un dragon are nevoie de ani întregi pentru a ajunge la maturitate. De când Daenerys a adus la viață dragoni, la finalul sezonului 1, spectatorii i-au văzut cum cresc, cum aruncă flăcări şi cum zboară. Dragonii sunt în acelaşi timp terifianţi şi frumoşi - şi se credea a fi dispăruţi, până când Khaleesi însăşi i-a adus la viață.

Dintre cei trei dragoni, ea însăşi a călătorit doar pe Drogon, cel mai mare şi cel mai înfricoşător (Dragonul a fost numit după soţul ei defunct, iar designerii de sunet au folosit intenţionat sunetele unor animale la împerechere, scrie bustle.com).

Acum că Regele Nopţii l-a luat captiv pe Viserion, Daenerys a rămas numai cu Rhaegal şi cu Drogon. Însă Rhaegal nu a fost niciodată încălecat, iar publicul îl cunoaşte numai pe Drogon. Așadar: ce anume înseamnă instalaţia imensă de pe platoul de filmare?

Ar putea însemna că dragonii mai cresc în dimensiuni - sau poate un nou dragon va apărea în Sezonul 8. Dacă nu e nici un caz, nici altul, atunci Rhaegal ar putea fi mai puternic decât publicul l-a văzut vreodată până acum. Poate că John Snow - aka Aegon Targaryen - îl va încăleca. Deoarece acesta este moştenitorul Targaryen de drept, acum şi cel puţin unul dintre dragoni părea, în Sezonul 7, că îl îndrăgeşte.

Desigur, există o variantă mai terifiantă: instalaţia este pentru Viserion, cel transformat în dragon de gheaţă, mai mare, mai rău şi posedat. Însă a mai existat vreodată un dragon de gheaţă în istoria Westerosi? Ar şti Daenerys ce anume să aştepte de la un asemenea dragon? Pare evident că Regele Nopţii ştie ce face, mai ales că un dragon ştie să fie doar loial şi previzibil, însă un dragon de partea răului ar însemna o catastrofă clară pentru numeroşi oameni.

HBO a crescut securitatea în preajma sezonului final din "Urzeala Tronurilor", aşa că fanii s-ar putea să nu obţină niciun detaliu în plus, înainte de premieră. Nikolaj Coster-Waldau spunea chiar că scenariul Sezonului 8 este distrus după ce o scenă a fost filmată. Să nu mai spunem că se filmează opt finaluri diferite, pentru a reduce şansele de a fi făcute spoilere.

Fără indicii asupra a ceea ce urmează, există şanse ca fanii să se agaţe de zvonuri ieşite de pe platouri - de la un Jason Momoa, care stă pe lângă echipa de filmare, sau Natalie Dormer, care jură că ştie finalul serialului. Totuşi, niciunul dintre actori nu face parte de mulţi ani din echipă. Aşa că, pentru un fan înrăit care vede instalaţia de filmat dragoni, evenimentul este unul interesant. Este, se spune, cel mai mare de până acum din întregul serial.

Citit 4774 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iunie 2018 19:20

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.