Ela Crăciun ţine un jurnal de sarcină

Ela Crăciun ţine un jurnal de sarcină
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La cererea cititorilor blogului său, Ela Crăciun a decis ca, pe parcursul sarcinii, să filmeze un jurnal video, prin intermediul căruia să dezvăluie ce se întâmplă în viaţa ei în cele cinci luni rămase până la venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său.

În plus, cu această ocazie, intervievează medici şi specialişti din diverse domenii pentru a informa corect publicul, referitor la ce este bine şi ce nu este bine a se face în această perioadă.

În primele episoade postate pe blogul şi pe canalul său de YouTube, Ela Crăciun a fost însoţită de camera de filmat la primele examene medicale, prezentând cititorilor inclusiv prima ecografie cu cel de-al treilea copil al său.

La întâlnirea cu medicul specialist, vedeta a avut grijă să îi adreseze acestuia cele mai importante întrebări despre sarcină, primite de la cititorii săi. Aceştia au avut astfel ocazia să afle informaţia corectă, direct de la medic, şi nu de pe forumuri de pe internet, unde deseori pot fi găsite informaţii eronate.

"Deşi sunt la cea de-a treia sarcină, am încă foarte multe întrebări. Au trecut mulţi ani de la primele două, lumea a evoluat, au apărut noutăţi. În plus, sarcina de acum este diferită de primele, iar eu, recunosc, se întâmplă acum să uit destul de des", declară Ela Crăciun.

Vedeta a apelat la medicul Doina Mihăilescu, cea care a avut grijă şi de cea de-a doua sarcină a sa. Specialistului i-a adresat o serie de întrebări, precum: Când trebuie să venim la primul consult?, Ce suplimente trebuie să luăm?, Ce facem dacă nu putem să mâncăm?, De ce ne e rău?, Când trec stările de greaţă?, E vreo problemă dacă nu te îngraşi în primul trimestru?, Ce alimente trebuie să evităm?, Cum stabileşti cum o să naşti?, Când stabilim cum naştem?, Trebuie să te pregăteşti psihic pentru naşterea naturală?, Cum sunt durerile în timpul naşterii naturale?, De ce e bine să folosim anestezia epidurală?, De câte ori trebuie să mergem la consult?, Când se fac morfologiile?, Ce teste au apărut recent de care ar trebui să ştim?, În ce situaţii se indică amniocenteza?, Aceste teste se fac şi în spitalele de stat?, Sunt decontate de casa de asigurări?, Ce facem dacă avem arsuri?, Daca răcim, avem voie să luăm medicamente?, Ce facem dacă ne doare burta sau mijlocul?, Putem să zburăm cu avionul? sau Putem să luăm tratamente naturiste?.

Medicul a răspuns concis la aceste întrebări, iar informaţiile pot fi aflate urmărind pe YouTube Jurnalul de sarcină al Elei Crăciun, o serie de înregistrări video, actualizate săptămânal.

Citit 1573 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iunie 2018 13:31

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.