Îndemnul ”Alege oaia”, mai actual ca oricând | PAMFLET

Îndemnul ”Alege oaia”, mai actual ca oricând | PAMFLET
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sloganul lui Daea, pus în aplicare. Protestul PSD pentru apărarea democraţiei este cel mai important eveniment social al ultimelor decenii. Sute de mii de oameni sunt aşteptaţi la Bucureşti ca să apere oameni oficial corupţi de un stat paralel închipuit. În faţa unei astfel de situaţii absurde nu poţi lupta decât cu umorul.

Costel Fotea trimite protestatari, dar îi vrea înapoi până duminică la 10,00, când începe programul la Zoo Galaţi

Pentru că oricum nu se prinde nimeni de diferenţă, Costel Fotea a umplut două autocare cu maimuţe de la Grădina Zoologică şi le duce la Bucureşti. Din păcate, preşedintele Consiliului Judeţului este presat de timp şi i-a rugat pe şoferii celor două autocare să îi aducă protestatarii înapoi până duminică dimineaţă la ora 10,00, când începe programul la Grădina Zoologică Gârboavele. „Ok, protestăm, nu am nimic împotrivă, dar trebuie să ne facem şi treaba. Aşa că aveţi grijă, participanţii la miting trebuie să fie înapoi în cuşti până duminică la 10:00, că vin vizitatorii să le arunce banane”, a spus Costel Fotea. Preşedintele CJ Galaţi nu este deloc îngrijorat în ce priveşte calitatea protestatarilor pe care îi trimite el. „Am vorbit şi cu alţi preşedinţi de consilii judeţene din ţară şi, din ce mi s-a spus, nu am nicio emoţie: protestatarii mei se vor integra natural în mulţime. Nimeni nu va sesiza nicio diferenţă. E foarte posibil ca şi alţi preşedinţi din ţară să vină cu astfel de protestatari. Depinde doar dacă au sau nu grădini zoologice în subordine”, a explicat Costel Fotea.

Diversiune Soroşistă? Două tiruri pline cu zahăr şi ulei încearcă să întârzie protestatarii la Ianca

Abuzurile statului paralel continuă chiar şi în ziua marelui miting pentru democraţie. Potrivit unor informaţii neconfirmate oficial, încă de vineri seară două tiruri pline cu ulei şi zahăr au fost aduse strategic la intrarea în Ianca. Astfel, susţin sursele noastre, soroşiştii diversionişti ar încerca să întârzie protestatarii din Galaţi şi Brăila cu pachete gratuite. „E o metodă parşivă, specifică statului paralel. Oamenii ăştia nu au scrupule. Ştiu că participanţii la un miting PSD nu se pot abţine când văd un tir cu ulei şi zahăr moacă, aşa că sigur este vorba despre un plan bine stabilit pentru a întârzia protestatarii de bun-simţ”, a explicat pesedistul Florin Pâslaru. Sursele noastre arată că parşivenia soroşiştilor a mers atât de departe, încât tirurile nici nu au fost puse la şosea. „Din şosea sunt urme de zahăr şi ulei pe asfalt care duc către o strâmtoare, unde să fie ademeniţi oamenii. Dârele de ulei au cel puţin 500 de metri, însă se ştie că oamenii noştri pot să le ia urma de la kilometri întregi”, a completat Florin Pâslaru.

Ce faci, oaie?

Pamflet în versuri

Activitate în troleibuzul 104

O maimuţă stă în poala/ unui maimuţoi, hlizeşte

şi se ondulează lentă,/ şi se sclifoseşte cinic,

şi se vede că-i crescută/ digital şi româneşte –

cred că trebuie tratată/ lung, destoinic, policlinic!

El se dă rotund, navigă/ pe display, pe net, adică...

şi-i dă sfaturi maimuţelei,/ şi o linge pe bărbiţă...

o îndoaie-n patru, urlă,/ scormoneşte şi aplică –

nu au treabă cu simţirea:/ şurubel şi piuliţă!

Ea se crede o crăiasă/ lâng-un crai...şi graseiază

ca o franţuzoaică ştioalfă,/ care nici habar nu are

ce înseamnă mizerabil.../ şi nu ştie ce-nsemnează

„fii cuminte şi cu minte,/ natantoală oarecare”!

Unde eşti, bădie Ţepeş? – / aşa îmi aduc aminte...

şi mă trece-o scârbă lungă/ până la transfigurare –

vino şi îndreaptă lumea/ răzgâiată şi pendinte

nesimţirii...dă-i şi creier/ şi mod de-ntrebuinţare!

Submarin Cosorescu

Galaţiul în imagini

Vocea cetăţeanului, vocea politicianului

Detalii ale protestului PSD

* Spărgătorii de apartamente nu şi-au făcut planuri speciale pentru azi: „E drept că avem cale liberă, dar ce să furi din apartamentele celor cu venit minim garantat?”

* Sute de protestatari sunt blocaţi de vineri în Micro 19, după ce grupul organizat de Picu Apostol Roman a fost îmbarcat în troleibuze. „Mai stăm o juma de oră aici şi dacă tot nu putem pleca, îi urc pe toţi în tramvaie şi tot îi duc la Bucureşti”, a spus Picu Roman.

* Ingenios! Pentru transport, PSD apelează şi la camioane frigorifice, ca să ajungă protestatarii proaspeţi la Bucureşti.

* Ca de obicei: Florin Pâslaru nu a închiriat niciun autocar, dar a dus deja vreo zece facturi la decontat la Partid.

* Respect! Mai mulţi producători de tricouri au anunţat că scot din producţie culoarea albă pentru că e pângărită definitiv.

* Eugen Durbacă va merge la protest, dar va avea grijă să nu treacă în drum pe lângă Muzeul Antipa: „Ultima dată când am fost prin zonă s-a declanşat alarma şi m-au băgat în sediu”, susţine Eugen Durbacă.

Demonstraţie de Fosă

Efecte colaterale benefice în Galaţi

Mitingul PSD de la Bucureşti are şi efecte pozitive. Sâmbătă, timp de câteva ore, media coeficientului de inteligenţă din oraşele ţării altele decât Bucureşti va exploda. „În unele zone ale ţării aşteptăm creşteri spectaculoase, de chiar sută la sută. Nu e vorba că cei care rămân ar deveni peste noapte mai deştepţi. Doar că vor fi plecaţi cei care trag media în jos. La Bucureşti va fi invers”, a explicat sociologul Mihăiţă Blăniţă.

Test de Indecenţă

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2223 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Iunie 2018 19:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.