Cristina Mihaela Dorobanţu înlocuieşte maşina cu bicicleta

Cristina Mihaela Dorobanţu înlocuieşte maşina cu bicicleta
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cristina Mihaela Dorobanţu, frumoasa prezentatoare a rubricii „Secrete între fete” de la Kanal D, a decis ca, pe durata verii, să renunţe, pe cât posibil, la maşină, în favoarea mersului cu bicicleta în Bucureşti.

Dacă iniţial obişnuia să pedaleze doar în parcuri, ca metodă de agrement, acum vedeta alege acest tip de deplasare şi în oraş, mergând de acasă până în centrul oraşului ori la serviciu.

Frumoasa prezentatoare parcurge chiar şi câte 30 de km pe zi pe bicicletă şi se declară mândră că se implică în menţinerea unui aer mai curat în Capitală.

„Nu am mai mers pe bicicletă de când eram mică. Am decis recent să cumpăr un model nou, foarte uşor de folosit, cu care să merg în oraş. Mi-a fost teamă la început de pericolele din trafic, dar am constatat că nu am de ce să îmi fac griji. Este foarte relaxant şi foarte eficient să te deplasezi aşa. Nu mai încarci traficul şi nu mai poluezi aerul. Mă relaxează foarte tare, am timp să descopăr străzi neştiute, să admir copacii, clădirile, oamenii”, spune vedeta.

Cristina ştie că mersul pe bicicletă este foarte bun şi pentru siluetă. Doar 20 de minute pe zi petrecute pe bicicletă întăresc sistemul imunitar, iar metabolismul este accelerat.

Vedeta mărturiseşte că îşi doreşte să trăiască într-o ţară cu un aer cât mai curat, iar înlocuirea maşinii cu bicicleta vine ca urmare a preocupării sale pentru mediu.

„În Olanda, Danemarca sau Suedia este o normalitate ca oamenii să meargă pe bicicleta. Le-a fost şi lor dificil, în anii 70, să renunţe la maşini, însă toate generaţiile următoare s-au educat în acest sens. Cred că şi noi putem face la fel, mai ales când vedem oraşul paralizat de trafic. Ne menţinem sănătoşi, scăpăm de aglomeraţia infernală şi protejăm şi natura. Multe oraşe din ţară au amenajate piste pentru biciclete, unele sunt chiar foarte bune. Este adevărat că, uneori, mai sunt zone unde te trezeşti cu un stâlp, un pom sau o maşină parcată pe pistă şi trebuie să le ocoleşti. Mi-ar plăcea foarte mult ca Bucureştiul să se ridice, cu adevărat, la standardele europene. Mai avem multe de învăţat, însă cred că ne îndreptăm în acea direcţie. Cum schimbarea vine din noi, eu am ales să folosesc bicicleta măcar cât anotimpul cald permite. Sper ca din ce în ce mai mulţi oameni să procedeze la fel!”, adaugă vedeta.

Cristina Mihaela Dorobanţu, fosta finalistă a emisiunii-fenomen „Bravo, ai stil”, este una din cele mai influente vedete de televiziune în social media (peste 150.000 de followeri), realizează în prezent “Secrete între fete”, în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D, şi lucrează alături de specialişti cu experienţă pentru a învăţa tainele televiziunii şi a se perfecţiona în acest domeniu pe care îl consideră viitorul ei profesional.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1700 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iunie 2018 16:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.