Catrinel Sandu, viaţa după divorţ

Catrinel Sandu, viaţa după divorţ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Catrinel Sandu îşi reface viaţa după divorţul de Gabriel Trifu. Fosta prezentatoare TV din România, emigrată în Statele Unite, s-a logodit cu un alt bărbat, la doar şase luni de la pronunţarea divorţului de tenismen.

Catrinel Sandu a emigrat în Statele Unite ale Americii, unde a locuit ani buni alături de soţul ei, tenismenul Gabriel Trifu. Cu acesta are două fetiţe. Căsnicia lor a intrat în impas în urmă cu trei ani, când au decis să divorţeze. Procedurile legale au durat mult timp, astfel că abia la sfârşitul anului trecut separarea oficială a avut loc, iar cei doi au devenit liberi să îşi refacă viaţa.

Catrinel Sandu a cunoscut un alt bărbat, un medic stomatolog american pe nume Steve, cu care s-a şi logodit în urmă cu puţin timp.

„Anul asta a fost cât zece. S-au întâmplat foarte multe schimbări în viaţa mea. Divorţul… de trei ani de zile se tot întâmplă. S-a finalizat în momentul în care eu am făcut acel anunţ. Atunci actele în sfârşit au fost finalizate. Şi atunci am făcut anunţul, dar totul a durat de mult mai mult timp. S-au scris oricum prea multe lucruri, unele adevărate, altele neadevărate. Nu o să intru în detalii. Important este că noi suntem bine. E prima dată când simt că am un partener în adevăratul sens al cuvântului, care să îşi dorească să facă lucruri împreună, ne sfătuim în absolut orice. Vreau să le ofer fiicelor mele o familie, să le arăt că, dacă nu a mers prima dată, poţi să găseşti pe cineva care să te facă fericită”, a declarat ea la emisiunea “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Catrinel Sandu s-a căsătorit cu Gabriel Trifu în 2006, alături de care şi-a întemeiat o familie în Florida, Statele Unite. Au împreună două fetiţe, Sara (nouă ani) şi Lara (cinci ani). După divorţ, vor vinde casa în care au locuit împreună, vor achita creditul restant, iar banii rămaşi îi vor împărţi.

Catrinel (coregraf de meserie, cunoscută publicului român ca prezentatoare TV ori prima Bebeluşă de la Cronica Cârcotaşilor), a lucrat mulţi ani ca profesoară de balet în America. Acum, după divorţul de Trifu, ea s-a angajat ca profesoară la o şcoala prestigioasă de arte.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3506 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Iulie 2018 15:37

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.