Amalia Enache se întoarce la Pro TV

Amalia Enache se întoarce la Pro TV
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Amalia Enache se pregăteşte să se întoarcă la pupitrul Ştirilor Pro TV, la mai puţin de doi ani de când a devenit pentru prima dată mamă, aducând pe lume o fetiţă, pe nume Alma.

Amalia Enache a devenit mamă pentru prima dată în toamna anului 2016.

Sunt aproape doi ani de când se află în concediu de maternitate, perioadă în care s-a dedicat complet sarcinii şi creşterii micuţei, alături de care a călătorit des peste hotare, în mod special în America de Sud, destinaţia preferată a vedetei TV.

După această perioadă dedicată familiei, Amalia va reveni la muncă, întrucât concediul de maternitate se va sfârşi în curând. Vedeta, în vârstă de 41 de ani, va prezenta din nou Ştirile Pro TV, începând cu 13 august.

"Mă întorc acum la Ştirile Pro TV, la majoratul meu în Pro, la exact 18 ani de la angajare. În august 2000 se întâmpla să încep. După atâta timp, meseria aceasta îţi curge prin vene. Chiar când nu eşti acolo, în redacţie, receptezi informaţiile ca şi când ai fi la treabă. Cred că în prima seară în care voi prezenta voi fi ca şi când şi ieri am făcut asta, nu în urmă cu doi ani", a spus Amalia Enache.

Citit 3400 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Iulie 2018 13:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.