Andreea Mantea: ”Primesc cu braţele deschise această nouă provocare”

Andreea Mantea: ”Primesc cu braţele deschise această nouă provocare”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Postul de televiziune Kanal D se pregăteşte intens pentru grila nouă, care va fi lansată în toamnă, aşadar apar şi multe schimbări. Andreea Mantea este noua prezentatoare a emisiunii "Te vreau lângă mine", în locul Biancăi Drăguşanu. Bruneta focoasă este în vacanţă şi a făcut primele declaraţii despre noul ei job.

Andreea Mantea se pregăteşte să preia ştafeta show-ului matrimonial "Te vreau lângă mine", după ce colaborarea postului Kanal D cu Bianca Drăguşanu a încetat, vedeta dorind să dedice mai mult timp proiectelor personale pe care le are în derulare, dar şi fetiţei sale.

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, cu o vastă experienţă în televiziune, aceasta moderând de-a lungul timpului, la Kanal D, emisiuni de succes, precum: "WOWBiz", "Se strigă darul!", "Nuntă cu surprize". Aflată în vacanţă împreună cu fiul ei David, Andreea Mantea a mărturisit că este nerăbdătoare să revină pe micul ecran, cu forţe proaspete, într-un proiect TV care cu siguranţă va ajunge la inimile telespectatorilor.

"Primesc cu braţele deschise această nouă provocare. Sunt foarte fericită şi abia aştept să iau parte din acest proiect care îmi este atât de drag şi cred că mi se potriveşte mănuşă. Va fi o experienţă minunată, pe care am mai trăit-o atunci când am moderat o altă emisiune matrimonială, aşa că nu îmi rămâne decât să îmi controlez emoţiile şi să fiu alături de concurenţii care vor veni în platou pentru a-şi găsi dragostea. Acum sunt în vacanţă, îmi încarc bateriile pentru a reveni cu forte proaspete. Abia aştept să ne reîntâlnim pe micul ecran!", spune Andreea Mantea.

Andreea Mantea a prezentat în anul 2015, atunci când Mirela Vaida era în concediu de maternitate, show-ul "Mireasă pentru fiul meu", un format asemănător cu acela al emisiunii "Te vreau lângă mine".

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3393 ori Ultima modificare Duminică, 12 August 2018 20:14

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.