Se mărită din nou Andreea Marin?

Se mărită din nou Andreea Marin?
Vedeta pregăteşte un film despre viaţa pe care o trăieşte
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Andreea Marin a petrecut o vacanţă în nordul Africii, alături de iubitul ei, consul al României în Libia, dar şi de membrii familiei sale. Iată ce povesteşte şi ce spune despre o posibilă căsătorie cu partenerul ei.

Andreea Marin tocmai s-a întors dintr-o vacanţă petrecută în nordul Africii alături de iubitul ei, dar şi de membrii ai familiei sale.

„Am fost în Africa, alături de familia mea, alături de omul drag sufletului meu, am avut 10 zile în care ne-am bucurat unii de ceilalţi. Au fost şi copiii, căci vara e vară acolo, în adevăratul sens al cuvântului. Bălăceala a fost cuvântul de ordine. Am ales ţinute colorate pentru că am zis să mă integrez bine. Fiind împreună cu sora mea, noi cele două gospodine, am gătit în fiecare zi pentru uriaşi şi pitici, şapte la rând. Am fost noi, familia noastră. Când eşti plecat departe de ţară, îţi e dor de bunătăţile de acasă. Am fost în Verona, Veneţia. Voi lansa un film la sfârşitul acestei luni, un film despre secolul în care trăim, despre viaţa sănătoasă, pentru că asta aleg să caut, în ultimul timp.

Nu va mai fi distanţă multă vreme, e necesară acum, pentru că avem nişte lucruri de dus la capăt, dar la un moment dat nu va mai exista distanţa. Nu avem de gând să ne oprim, nu avem motive să ne oprim. Important este când oamenii găsesc o armonie, când se înţeleg unii pe alţii şi când există înţelegere. Nu vreau să fac comparaţii, pentru că nu există comparaţii. E vorba despre maturitate şi despre faptul că am lângă mine acum un om care e trecut prin multe, un om care a construit de la zero prin forţe proprii, iar oamenii de genul acesta apreciază lucrurile în viaţă. E o mulţumire pe care o aduc Cerului pentru că am întâlnit un astfel de om. Ne e bine acum şi asta e tot. Dacă Dumnezeu vrea să mai fac un copil, aşa se va întâmpla. Îmi stă în fire să gândesc pozitiv şi să dau la o parte ceea ce înseamnă piedică în viaţă, cu toţii trecem prin lucruri bune sau mai puţin bune. Cred că am lipici la oameni buni!’ a povestit Andreea Marin, la „Agenţia VIP’.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3207 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Octombrie 2018 15:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.