Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Smiley va cânta la Galaţi pe 29 octombrie, la Sala Sporturilor, în primul concert dintr-un turneu naţional intitulat "Confesiune". Cu această ocazie, el lansează o provocare fanilor săi, care sunt invitaţi să facă o versiune karaoke pentru una dintre piesele de pe albumul “Confesiune”, să se filmeze şi să încarce videoul pe contul personal de Facebook, cu hashtag #KaraokeTurneuConfesiune şi tag la pagina oficială de Facebook a artistului, până pe 20 octombrie.
Primii 10 concurenţi care vor strânge cele mai multe like-uri la postările cu propriile variante de karaoke, vor urca pe scena şi vor cânta împreună cu Smiley la unul dintre concertele din cadrul Turneului Naţional Confesiune. În plus, fanii selectaţi la karaoke vor primi ca premii obiecte vestimentare din colecţia Smiley. Participanţii la concurs trebuie să aibă minim 16 ani împliniţi.

Variantele karaoke ale pieselor de pe albumul Confesiune pot fi găsite pe canalul de YouTube al artistului (https://www.youtube.com/playlist?list=PLIT3Y5q8ZI9_MqxtsWlz4yNfAiccnROir).

Biletele sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/tag/Turneu-Smiley-Confesiune si pe https://bilete.smiley.ro/

Citit 1655 ori Ultima modificare Vineri, 12 Octombrie 2018 01:05

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro